ورود نوترون ها اکیدا ممــــــــــــــنوع!!

لطفا أکتیـــــــــــــــو باشید...!!


طنزدانشجویی                                                          

گروه پروژه پژوهش گران

در اين گروه كليه خدمات تايپ فوري ،ترجمه ،پروژه ،كارآموزي ،تحقيق ،ژورنال در كليه رشته ها انجام ميشه
https://t.me/joinchat/G55t0xCGBZbUURGoAghSFw

دوستاني كه نياز به پروژه ،كارآموزي ،پايان نامه ،يادگيري نرم افزار دارند ،مي توانند از طريق اين گروه با ما در ارتباط باشند 

امروز بعد از تقریبا  سه سال یه سر به وبلاگی زدم که با کلی ذوق وشوق به همت دوستان هم دانشگاهی ووردی 90 ساختیمش عجب شور و حالی داشتیم ، الان که فکر می کنم کلی خاطرات خوب توی سرم دارم کلی بالا پایین کلی تلاش ، با چندتا از دوستان جمع شدیم و بنا را بر این نهادیم که وبلاگی بسازیم بس پویا و پر کار  ،سردر وبلاگمونم زدیم   " ورود نوترون ها ممنوع لطفا اکتیو باشید "

 اول انجمن مهندسی صنایع را کلنگ زدیم چه کلنگ زدنی هرز چندگاهی میخوردیم به سنگ و دسته کلنگ ناجوانمردانه میشکست ،اما دوستان بیدی نبودند که به این بادهااااااااااااا بلرزند ،جلسات انجمن هفته ای یکبار به صورت منظم باکمترین امکانات برگزار می گردید ، پیدا کردنه یک کلاسی خالی هرچند در حکم انباری و در آوردن ازچنگ آقای برنامه ریز دانشگاه بسیار سخت و ملال آور بود اما ما کمر بسته بودیم به پیروزی و دیگر  هیچ ........ حضور در جلسات با تدابیر خاص امنیتی انجام می شد عدم لبخند هنگام ورود و خروج ، کف زدند اکیدا ممنوع ، جمع کردن جلسات در کمتر از نیم ساعت و از همه بدتر پذیرایی بود ، با چندتا از دوستان مقداری پول که از اضافات مخارج  به خزانه دانشجوییمان برگردانده شده بود یک جعبه ناقابل شکلات تامیین می کردیم ودر سبد اخلاص می گذاشتیم که با حساسیت بین دوستان توزیع می گشت دوستانی که در ذهنشان به برداشتن دو یا تعداد بیشتری شکلات فکر می کردند تاکیید می کنم  "فکر می کردند " با چشمان سایرین چنان پذیرایی می شدند که  خخخخخخ

جلسات هم چنان برگزار می گردید ، مصوبات بر روی تابلو کلاس صورتجلسه می شد و بعد از آن به مرحله اقدام می رسید ،    

مرحله افدام :

این مرحله از آنجایی که دارای اهمیت خاص سیاسی ، فرهنگی ، اجتماعی  می باشد به تفضیل توضیح داده می شود 

سیاسی : دوستان به گونه ای سیاست مدارانه دست به اقدام زده و از حضور BOLD خود در مرحله اقدام  جلوگیری می کردند  که البته  نه از عدم تمایل همکاری بلکه  از دید جلوگیری از ریا بود و بس 

فرهنگی : پروژه های فرهنگی بر روی برد اختصاصی ما در دانشگاه صورت می گرفت که  قسمت برادران انجمن پیوسته از فرهنگ درست و به جای Ladies First استفاده می کردند که آن هم جای تشکر دارد .

 اجتماعی : این مرحله جزء جاهایی بود که بنیان اجتماع تماما برچیده می شد.

خلاصه از شوخی گذشته این حال و هوای  ادامه داشت تا جشن روز مهندس  که بسیار جالب بود ،دو سه ساعت جشن بدون هیچ خستگی و استقبال زیاد دانشجویان شاید به خاطر اینکه هیچ وقت جشنی با این میزان مایه طنز برگزار نشده بود .

از آن به بعد انجمن همانند بسیاری از جمع های دیگر دچار کمی اختلافات قومی قبیله شد که گویا تاریخ نویسان نوشتند از عوامل اصلی شخص بنده و تمایل به تغییر حکومت بوده است .

از اینجا به بعد یعنی سال 92 بنده فعالیت زیادی در انجمن نداشتم اما میدانم که این  انجمن تا حدود یک سال بعد، اقدامات موثر زیادی وبا همکاری سایر دوستان انجام داده است و از آن موراد می توان به اجرای برنامه های طنز در جشن ها (شایان ذکر است این برنامه ها به صورت خود کفا از مرحله فیلم نامه نویسی ،کارگردانی ، انتخاب بازیگران تا اجرا  انجام شده است  ) ، حضور در برنامه سفره هفت سین ، دیدار از سالمندان ضمن کمک های مالی و ...... را نام برد .

 

              با آرزوی موفقیت برای تمام دوستانی که روزی در کنارشان در این انجمن فعالیت می کردم 

 

 

آیا می دانید هایی که اصلا مهم نیستن

> آیا میدانید، که درسی رو که از ترس افتادن حذف میکنی ، همه با ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ حتی ۲۱ پاسش میکنن ؟
> آیا میدانید، تو مدرسه و دانشگاه همیشه کلاسای دیگه زودتر از کلاسی که ما توشیم تعطیل میشن ؟ چرا ؟
> آیا میدانید، که تحقیقات نشان داده است که مرد خوب همان مرد بد یست که هنوز لو نرفته است !؟
ادامه نوشته

برترین ها

برترینهای معدل گروه علمی مهندسی صنایع

ملیحه صیادی18.31

نرگس رستگاری 17.91

فرشته قندهاری 16.75

اعظم مجیدی 16.12

امیر میرزاآقایی 15.87

مهدی ترابی 15.60

نمایشگاه

هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت

  صنایع کارگاهی ماشین آلات و تجهیزات وابسته

19 لغایت 22 آذرماه

ساعات بازدید 15 الی 21

اصفهان.پل تاریخی . محل برگزاری نمایشگاه های بین المللی

********برای دریافت کارت ورود رایگان به این جانب مراجعه نمایید******

دمينگ

براي درک بهتر چرخه PDCA (چرخه دمینگ) با ذکر یک مثال به تشریح آن می‌پردازیم، شما نیز می‌تواید با انتخاب مثال‌های مشابه و یا واقعیات موجود در محل کار و زندگی خود چرخه PDCA را به مورد اجرا قرار دهید.

http://myindustry.ir/images/stories/pics/pdca-2.jpg

 

چرخه PDCA۱ (یا ۲ PDSA) برای اولین بار در دهه ۱۹۳۰ از سوی وال‌تر شوارت مطرح و بعد‌ها توسط دبلیو. ادواردز دمینگ تبیین و ارائه شد. این مدل چهار چوبی برای بهبود فرآیند یا سیستم فراهم می‌کند. هرگاه نواحی قابل بهبود، شناسائی شود، این مدل می‌تواند به‌ عنوان راهنمائی برای پروژه‌های قابل بهبود پروژه‌هائی خاص مورد استفاده قرار گیرد.

چرخه PDCA به نحوی طراحی شده است که بتواند به‌عنوان یک مدل پویا مورد استفاده قرار گیرد، به این معنا که آخرین گام تکامل مرحله قبلی به منزله اولین گام مرحله بعدی خواهد بود. با وجود استمرار کیفیت بهبود، فرآیند می‌تواند همواره مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و تغییرات آن مجدداً مورد آزمایش قرار گیرد. چرخه مداوم تغییر در نمودار زیر نشان داده شده است. با استفاده از آنچه که در یک تجربه PDCA به‌دست می‌آوریم، خواهیم توانست تجربیات پیچیده‌تری را آغاز کنیم.حتی در طول سفر به آن استمرار بخشد.

 

 

 

 

 

 

·         چرخه دمینگ

اجزاء تشکیل دهنده چرخه PDCA و مفهوم کلی آن‌ها به شرح ذیل است:

_برنامه:

عبارتست از تغییر یا آزمایشی که برای بهبود مد نظر دارید. در این مرحله آنچه را می‌خواهید بهبود یابد، تجزیه و تحلیل کرده و نواحی قابل بهبود را پیدا کنید. نخستین گام، انتخاب آن نواحی است که در اولویت برای بیشترین تلاش شما قرار دارد. برای تشخیص این نواحی قابل تغییر از فلوچارت یا چارت پارتو استفاده کنید.

_اجراء:

تغییر یا تست را به مورد اجراء گذارید. (ترجیحاً در یک مقیاس کوچک). این اجراء مربوط به تغییری است که در مرحلهٔ برنامه در مورد آن تصمیم گرفته‌اید.

_ بررسی یا مطالعه: نتایج آنچه یاد گرفته شد و آنچه اشتباه از آب درآمد.

این مرحله یک مرحله حیاتی در چرخه PDCA است. پس از اجراء تغییرات در یک مدت کوتاه، شما باید تشخیص دهید که اجراء آن تغییر تا چه حد موثر بودهاست. آیا واقعاً به بهبود مورد نظر شما منجر شده است یا نه؟ باید متناسب با ارزیابی‌هائی که می‌توانید به‌وسیله آن‌ها سطح بهبود را تنظیم کنید، تصمیم بگیرید. در این ارزیابی‌ها، استفاده از نمودارهای گردش کار می‌تواند مفید واقع شود.

_ اقدام:

تغییرات را ثبت کنید و یا دوباره چرخه را آغاز کنید. پس از برنامه‌ریزی، اجراء و تنظیم تغییر، باید تصمیم بگیرید که آیا این تغییر ارزش استمرار دارد یا نه؟ در صورتی که اجرای این تغییر صرفاً به تلف کردن وقت شما می‌انجامد یا ادامه آن شما را با مشکل مواجه می‌سازد و یا در ‌‌نهایت به بهبود نمی‌انجامد، ممکن است توقف تغییر را مد نظر قرار داده و یا تغییر جدیدی را برنامه‌ریزی کنید. ممکن است تصمیم بگیرید این تجربه (آزمایش) را به یک ناحیه متفاوت انتقال دهید و یا به تدریج بر پیچیدگی آن بیفزائید. بدین ترتیب شما به مرحله برنامه بر می‌گردید.

مثالی دیگر :

کم کردن وزن: خانم T زن ۵۰ ساله سفید پوست، ۱۰ پوند اضافه وزن دارد و از فشار خون بالا رنج می‌برد.

خانم T درصدد دستیابی به چه چیزی است؟ او و پزشک‌اش در تلاش برای تنظیم یک برنامه ورزشی هستند. هدف، تنظیم یک برنامه ورزشی است که بیمار بتواند علی‌رغم چهار روز سفر کاری در هفته، آن را به‌طور مستمر انجام دهد.

خانم T چگونه دریابد که هر تغییر، یک بهبود محسوب می‌شود؟ (با طرح چنین سئوالاتی می‌توان بهبود را ارزیابی کرد) او تا چه میزان تابع نظم در برنامه و روش خود است؟ چه مدت زمانی ورزش می‌کند؟ آیا ورزش به کاهش فشار خون او می‌انجامد یا نه؟.....
خانم T چه تغییراتی را می‌توان اعمال کند که منتج به بهبود شود؟ پزشک بیمار لازم است طرحی را برنامه‌ریزی کند که برای بیمار لذت‌بخش باشد تا جائی که

http://myindustry.ir/images/stories/pics/pdca-1.gif


مرحله اول چرخه

PDCA:
۱) برنامه:
دوچرخه‌سواری چهار روز در هفته به مدت روزانه بیست دقیقه. خانم T برای اینکه بتواند ورزش را در طول سفر ادامه دهد باید صرفاً در هتل‌هائی جا رزرو کند که دارای سالن ورزشی باشند، او همچنین باید دوچرخه‌ای را برای منزل کرایه کند.
۲) اجرا:
خانم T تلاش می‌کند چهار روز در هفته به مدت ۲۰ دقیقه ورزش کند. او متوجه می‌شود که سختی دوچرخه‌سواری آزارش می‌دهد به همین دلیل تنها پس از سه دقیقه ورزش، خسته می‌شود. مشکل دیگر او رزرو وقت دوچرخه‌سواری در هتل‌هاست که کار آسانی نیست. چرا که همواره مشتریانی برای آن وجود دارد.
۳) بررسی:
خانم T فقط یک روز در هفته به مدت ۳ دقیقه ورزش می‌کند. او انگیزه‌ای برای دوچرخه‌سواری ندارد. زیرا از آن لذت نمی‌برد. درگیری برای استفاده از دوچرخه‌ در هتل‌ها مانع بزرگی است. خانم T به ورزشی نیاز دارد که محدودیت مکانی و زمانی خاصی نداشته باشد.
۴) اقدام:
خانم T و پزشک او به برنامه‌ریزی جدیدی نیاز دارند.
مرحله دوم چرخه PDCA:
۱) برنامه:
خانم T تصمیم می‌گیرد به جای دوچرخه‌سواری به Treadmill بپردازد. او باید ۴ روز در هفته روزانه ۲۰ دقیقه ورزش کند.
۲) اجرا:
خانم T پس از ۵ دقیقه ورزش توان ادامه ندارد. اگرچه مشکل مکان در هتل‌ها را ندارد اما بعد از ورزش دچار تهوع می‌شود.
۳) بررسی:
اگرچه خانم T از این ورزش لذت نبر اما او یک روز در هفته به مدت ۵ دقیقه به آن ادامه داد. او از قدم زدن لذت می‌برد اما هنوز تهوع آزارش می‌دهد.
۴) اقدام:
خانم T برای جلوگیری از تهوع و نیز به‌دلیل بی‌موقع بودن ساعات باشگاه به قدم زدن در هوای آزاد ادامه می‌دهد. او برای لذت بخش‌تر کردن پیاده روی و حفظ انگیزه، تصمیم می‌گیرد یک حیوان خانگی نگهداری کند.
مرحله سوم چرخه PDCA:
۱) برنامه:
خانم T تا جائی که ممکن است به‌طور مداوم ورزش می‌کند. از نظر او قدم زدن به همراه حیوان مورد علاقه‌اش بسیار لذت بخش است. زمانی که در منزل است تقریباً سه روز درهفته بهاین کار مبادرت می‌ورزد و در ایام سفر می‌کوشد در شهر قدم زده و از اماکن دیدنی بازدید کند. گرچه این کار همیشه امکان‌پذیر نیست اما غالباً می‌سر است.
۳) بررسی:
خانم T سه روز در هفته روزانه حداقل ۲۰ دقیقه ورزش می‌کند. او معتقد است با وجود هوای تازه صبحگاهی، قدم زدن به همراه این حیوان، بسیار لذت بخش است و از افزایش فشار خون جلوگیری می‌کند.
۴) اقدام:
اکنون که خانم T برنامه لذت‌بخشی یافته است سعی می‌کند خود را به ورزش جدید مقید سازد: قدم زدن و بازدید از جاهای دیدنی با پای پیاده. با توجه به علایق و نیازهای این خانم، او و پزشک هر دو توانستند برنامهٔ ورزشی - گرچه غیر معمول - اما بسیار مؤثر تنظیم کنند. برنامه‌ای که سلامت جسمی و روحی خانم T را بهبود بخشید.
فرآیند حل مسئله با استفاده از چرخه PDC
۱) گام اول: شناخت مسئله
-
انتخاب مسئله برای تجزیه و تحلیل
-
تعریف شفاف مسئله و ارائه آن به‌صورت یک عبارت دقیق
-
تعیین یک هدف قابل اندازه‌گیری برای حل مسئله
-
تنظیم یک فرآیند برای هماهنگی و کسب موافقت رهبری
برنامه
۲) گام دوم: تجزیه و تحلیل مسئله
-
شناخت فرآیندهائی که بر مسئله تأثیر می‌گذارند و انتخاب یکی از آن‌ها
-
فهرست نمودن گام‌های فرآیند به‌‌ همان صورتی که وجود دارند.
-
تهیه نقشهٔ فرآیند
-
تائید نقشه فرآیند
-
شناخت علت‌های بالقوه فرآیند
-
جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به مسئله
-
تائید یا اصلاح عبارت اصلی مسئله
-
شناخت علت‌های ریشه (اصلی) مسئله
-
در صورت نیاز به تائید علت‌های ریشه (اصلی) نسبت به جمع‌آوری اطلاعات اضافی اقدام شود.
اجراء
۳) گام سوم، تبین راه‌حل‌ها
-
تعیین معیار برای انتخاب راه حل
-
یافتن راه‌حل‌های بالقوه‌ای که به‌علت‌های اصلی مسئله مربوط می‌شوند.
-
انتخاب یک راه حل
-
تائید و پشتیبانی راه حل انتخاب شده
-
برنامه‌ریزی راه حل مسئله
اجرا
۴) گام‌ چهارم: اجرای راه حل
-
اجرای راه حل انتخاب شده مبتنی بر یک تجربه یا پایگاه آزمایشی (پایلوت)
-
اگر فرآیند حل مسئله در تلفیق با فرآیند بهبود مستمر استفاده می‌شود، به گام ششم فرآیند بهبود مستمر مراجعه کنید.
-
اگر فرآیند حل مسئله به‌صورت مستقل مورد استفاده قرار می‌گیرد، گام پنجم را ادامه دهید.
بررسی
۵) گام پنجم: ارزیابی نتایج
-
جمع‌آوری اطلاعات مربوط به راه حل
-
تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به راه حل
آیا هدف مورد نظر تحقق یافته است؟
-
چنانچه پاسخ به این سئوال مثبت است به گام بعدی رجوع شود.
-
در صورتی که پاسخ منفی است لازم است که به گام اول مراجعه شود.
اقدام
۶) گام ششم: استاندارد کردن راه‌حل‌ها (و سرمایه‌گذاری روی فرصت‌های جدید)
-
شناخت تغییرات سیستماتیک و نیازهای آموزشی برای اجراء کامل برنامه
-
تطبیق راه حل‌های ممکن با نیاز‌ها
-
برنامه‌ریزی و ارزیابی مستمر راه حل
-
ادامه جستجوی بهبودهای فزاینده به‌منظور بهسازی راه حل
-
جستجو به منظور یافتن سایر فرصت‌های بهبود


معرفي نرم افزار مهندسي صنايع

معرفی نرم افزارهای مهندسی صنايع

در این جا بخشی از نرم افزارهايی که به نوعی در حيطه مباحث مهندسی صنايع هستن رو معرفی می کنم. البته از دادن توضيحات خودداری کرده و صرفا اسم و شاخه مربوطه رو ذکر می کنم.

گروه آمار و رياضيات :

Minitab
Statistica
SPC
S-Plus
SigmaPlot
PHStat
Axume
SPSS
ESBPDF Analysis
ESBStats
MATLAB
MAPLE
SAS
EViews
Mathcad
Mathematica
STATA
Statius

گروه طراحی و تحليل سيستم :
Power Designer
Erwin Stella
Rational Suite Enterprise
Vensim
System Analysis
Easy Case
Fuzzy Gen

گروه برنامه ريزی و کنترل پروژه :
MSP
Primavera
Project Scheduler
WBS Pro
Ace Planner

گروه شبيه سازی :

Arena
Taylor
SLAM
SOL
SIMULA
GPSS
DYNAMO
GASP
SIMSCRIPT
SIMUL8
I Think
AnyLogic
Flexim
Stellat

گروه تحقيق در عمليات و بهينه سازی :
QSB
DS
LINGO
LINDO
TORA
WINGAMS
GINO
STORM
QSom
MPL

گروه طرح ريزی و اقتصاد سنجی :
CRAFT
ALDEP
COMFAR
COFAD
CORELAP
Planet
COMLAND

گروه مديريت پايگاه داده ها :
MS ACCESS
ORACLE
SYBASE
SQL/DS
INGRES
DB2
INFORMIX

گروه کنترل توليد و موجودی :
OPT
MPPZI
MPCS
Production Manager
MRP

نرم افزار تصميم گيری :
Expert Choice

نرم افزار های مديريت مالی :
Money Maximizer
Winston
MYOB

ساير نرم افزارهای عمومی که هر مهندس بايد به اونا مسلط باشد :
MS EXCEL
MS WORD
MS VISIO
AUTOCAD

 

 

                                                      نمونه سوال آمار واحتمال


اهمیت مهندسی صنایع

ادامه نوشته