خوراکی هایی برای افزایش استقامت استخوان ها

غذاهای مفید برای استخوان‌ها غذاهایی هستند که سرشار از مواد کلسیم و فسفردار باشند ...

 

: کشک، انواع کلم، پونه، مرزه، پودر سنجد، چهارمغز، کنجد با پوست به صورت خام، سبزی‌ها، میوه‌ها، روغن زیتون، نور مستقیم آفتاب، خرما و شیره خرما از استخوان‌ها محافظت می‌کند.

: غذاهای مفید برای استخوان‌ها غذاهایی هستند که سرشار از مواد کلسیم و فسفردار باشند.
 : کشک، انواع کلم، پونه، مرزه، پودر سنجد، چهارمغز، کنجد با پوست به صورت خام، سبزی‌ها، میوه‌ها و روغن زیتون، نور مستقیم آفتاب، خرما و شیره خرما موادی هستند که از استخوان‌ها محافظت می‌کنند.

: مصرف غذاهای سرشار از کلسیم و فسفر بهترین خوراکی برای محافظت از استخوان‌هاست و از طرفی نرمش و ورزش روزانه نیز موجب قوی‌تر شدن و استحکام استخوان‌ها می‌شود.
 : مصرف چای، انواع ترشی‌ها بدون استفاده از مصلح، مصرف بیش از حد سرکه و ماست، مصرف چای و پنیر در وعده صبحانه بدون گردو و استفاده نکردن از نور مستقیم خورشید برای استخوان‌ها مضر است.

 

خوردن غذاهایی که برای استخوان ضرر دارد، موجب می‌شود که غدد درون‌ریز وظیفه خود را به خوبی انجام ندهند زیرا چهار غده پاراتیروئید که پشت غده تیروئید در گردن قرار دارند، اگر کار خود را به خوبی انجام ندهند، اسکلت و استخوان‌بندی بدن دچار اشکال شده و موجب بروز بیماری‌های استخوانی می‌شود.

 

 

کیوی از جمله میوه‌های پرخاصیتی است که در اینجا به برخی از خواص آن پرداخته‌ایم....

 

یک عدد کیوی بزرگ بدون پوست دارای عناصر زیر است:

1. 3 گرم فیبر که کلسترول را کاهش داده، از سرطان روده جلوگیری می‌کند و به کنترل انسولین کمک می‌کند.

2. در مقایسه با یک عدد پرتقال هم اندازه خود، ویتامین C بیشتری دارد.

3. حاوی مقادیر قابل توجهی آنتی‌اکسیدان محلول در چربی است (ویتامین A و E که برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد که به سلول‌ها آسیب می‌زنند) مفید هستند.

4. حاوی فیتوناترینت‌هائی از جمله کارتونویید و فلاونویید است که تحقیقات نشان داده که از DNA در برابر رسیدن آسیب‌های مربوط به اکسیژن محافظت می‌کنند.

5. حدود 10 درصد از پتاسیم پیشنهادی روزانه را داراست (حدود 300 میلی‌گرم) که یک الکترولیک خوب برای ریکاوری بعد از تمرین است.

6. دارای مقادیر قابل ملاحظه‌ای فولات است که بدن را درمقابل بیماری‌های قلبی، سرطان و غیره محافظت می‌کند و برای شکل‌گیری هموگلوبین‌های حامل اکسیژن ضروری است

آیا می دانید چه کسانی در فصول سرد سال بیشتر سرما می خورند؟


افراد کم‌خون بیشتر به سرماخوردگی مبتلا می‌شوند

یک متخصص تغذیه گفت: افراد کم‌خون سیستم ایمنی ضعیفی دارند و به همین دلیل بیشتر در معرض سرماخوردگی قرار دارند.

سید ضیاءالدین مظهری اظهار داشت: در فصل پاییز و زمستان مرکبات به وفور یافت می‌شود؛ مرکبات سرشار از ویتامین C است و این ویتامین یکی از آنتی اکسیدان‌های قوی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
 
وی گفت: مصرف مرکباتی مانند لیموترش، لیموشیرین، پرتقال و نارنگی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و مصرف آن همراه با غذاها جذب آهن را افزایش می‌دهد و کم خونی را جبران می‌کند.
 
این متخصص تغذیه اضافه کرد: افرادی که به کم خونی ناشی از فقر آهن مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار دارند همچنین افراد کم خون بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند.

مظهری بیان داشت: توصیه می‌شود افراد برای درمان کم خونی خود اقدام کنند؛ رفع کم خونی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن افراد می‌شود و آنها کمتر در معرض عفونت‌های ویروسی قرار می‌گیرند چرا که این عفونت‌ها موجب بروز سرماخوردگی، زکام و آنفلوآنزا می‌شود

خواص دارويي پرتقال:

۱.دانشمندان سو ِئدي كشف كرده اند كه خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگيري مي كند.

۲.خوردن پرتقال كلسترول را پايين مي آورد.

۳.پوست سفيد پرتقال و ورقه هاي نازك بين قسمت هاي داخل آن بهترين دارو براي كاهش كلسترول خون است.

۴.پرتقال مقوي معده و ضد گاز معده است.

۵.پرتقال ادرار آور ونرم كننده سينه و ضد استفراغ است.

۶.خودن پرتقال ضد اسپاسم  وآرام بخش است.

جوانه عدس:

جوانه عدس داراي ۸ اسيد آمينه ضروري مورد نياز بدن است.

جوانه عدس  داراي ويتامين هاي   :A -B -C   اسيد فوليك - مواد معدني  مانند: كلسيم - مس -آهن

منيزيم -فسفر -پتاسيم - سلنيوم -سديم -گوگرد است.

جوانه گندم:

جوانه گندم سرشار از ويتامين هاي از ويتامين ها و املاح معدني ضروري براي بدن مانند ويتامين هاي:

A  -B   -E است.

ويتامين A:باعث تقويت سيستم بينايي وشادابي پوست ميشود.

ويتامين B:براي تعادل سيستم عصبي ضروري است.

ويتامين E :موجود در جوانه گندم از آنتي اكسيدان هاي مهم بدن به حساب مي آيد.

 

 

 

 

ايستگاه جواني:

با خوردن جوانه ها جوان بمانيد.

تغييرات شيميايي كه دردانه هادرحين جوانه زدن رخ مي دهدباعث افزايش ويتامينها ومواد معدني و پروتيين ها مي شود.

هم چنين جوانه ها سرشار از آنتي اكسيدان ها هستندكه سبب پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي

قلبي و برخي سر طان ها مي شوند.

جوانه ها داراي آب وفيبر زيادي هستند كه مصرف  منظم آنها مانع بروزيبوست ميشود

جوانه ها راحت تر هضم ميشوند و موادمغذي آنها بيشتراست.و كالري كمتري دارند.

از جوانه ها مي توان به عنوان كپسول هاي طبيعي مولتي ويتامين و مينرال نام برد كه مصرف مرتب آنها

قسمت  عمده اي از نياز هاي بدن به ويتامين هاي   مختلف خصوصا ويتامين هاي گروه B املاح معدني

وآنزيم ها را تامين ميكند .

غذاهای آرام بخش:

۱.مواد غذایی حاوی تریپتو فان مثل: شیر- ماست -ماهی - موز - جودوسر-مغز ها (بادام - پسته )

۲.ویتامین های گروه B كه در گوشت كم چربي  - ماهي -بادام زميني -و مخمر وجود دارد.

۳.مواد حاوي اسيدهاي چرب و امگا ۳:انواع ماهي وآبزيان تخم كدو وگردواز منابع امگا ۳وگوشت بدون چربي و حبوبات از منابع آهن هستند.

۴.سبزيجات برگ سبز وبرگي مثل - كاهو واسفناج  -و سبزي هاي معطر مثل - ريحان وشويد -در رفع

اختلالات  مربوط به خواب موثرند .

گوجه سبز :نوبرانه بهاري

خواص درماني:

۱.كاهش فشار خون و چربي خون -حذف رسوبات از خون وتنظيم عملكرد معده و روده

۲.داراي خاصيت ضد قارچي و باكتريايي به علت داشتن اسيد بنزوئيك

۳. موثر در درمان تومورها وبيماري نقرس به علت داشتن اسيد اسكوربيك

۴. درمان شب كوري وروماتيسم وتصلب شرائين به علت داشتن پيش ساز ويتامين A

۵.درمان كم خوني وآرامش اعصاب به علت داشتن ويتامين هاي B ,C

فواید کره بادام زمینی:

۱.کره بادام زمینی و چربی خون:چربی کره بادام زمینی برای انسان مفید است و از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری میکند.مصرف۴ بار بادام زمینی در هفته تا ۳۷ درصد از ابتلابه این بیماریها جلوگیری میکند.

۲.کره بادام زمینی ودیابت:مصرف منظم کره بادام زمینی از بروز دیابت نوع ۲ در زنان پیشگیری میکند

فیبر ومنیزیم موجود در آن از جمله دلایل ضد دیابتی  این ماده است.

۳.کره بادام زمینی وسنگ کیسه صفرا:زنانی که حداقل ۲ قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی در هفته

مصرف می کردند تا ۲۵درصد کمتر از سایرین به سنگ کیسه صفرامبتلا شدند دلیل آن وجود فیبرهای غذایی فیتوسترول و منیزیم در آن است.

۴. سایر مواد مغذی موجود در کره بادام زمینی:پیشگیری از پوکی استخوان -کاهش مشکلات قاعدگی-

منبع ویتامین E-اسید فولیک -پتاسیم -مس -فسفر - روی  وسلنیوم است.

خواص كنگر :

مصرف كنگر باعث كاهش سطح تري گليسير يد و كلسترول خون ميشود .

كنگر حاوي فيبر غير قابل هضمي است كه خاصيت مسهلي داردوباعث افزايش باكتري هاي مفيد روده

ميشود. وخطر بروزسرطان روده راكاهش مي دهد .

كنگر پتاسيم فراواني دارد كه به عنوان كاهنده فشار خون عمل ميكند .

كلسيم - فسفر -وآهن از مواد فراوان موجود دراين گياه ميباشند .

در طب سنتي كنگر طبيعتي گرم وخشك دارد.

.....كنگر محرك ترشح صفرا از كبد است درافرادي كه سنگ كيسه صفرا دارند نبايد مصرف شود.........