دکتر هاشمی در گفتگو با خبرآنلاین: مشکل دارو را تا آخر امسال حل می کنیم

از ساعت 6 و نیم صبح مذاکره با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان و ساعت 10 صبح، مصاحبه با خبرآنلاین در بیمارستان چشم پزشکی فارابی تهران. این برنامه کاری امروز صبح دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان تا ظهر بود.

مریم صدرالادبایی-امید سلیمی بنی: دکتر هاشمی در دفتر اختصاصی اش در بیمارستان فارابی، با خبرآنلاین به گفتگو نشست تا اظهار کند از نظر او برنامه های پزشک خانواده، اشتباه اجرا شده و همچنین سعی وزارت بهداشت در صورت رای اعتماد مجلس، بر این است که آهنگ پرداخت هزینه درمان از سوی مردم، تغییر کند. همچنین دکتر هاشمی در پاسخ به اصلی ترین بحران نظام سلامت کشور یعنی وضعیت نابسامان دارو گفت: "در این بخش دو راه حل به نظر می رسد، ابتدا در برنامه داریم با تشکیل ستاد رسیدگی به مشکلات دارو و تجهیزات پزشکی با حضور معاون محترم اول رئیس جمهور، مشکلات بین بخشی، از جمله ناهماهنگی وارد کنندگان، بانکهای عامل، بانک مرکزی و گمرک را حل کنیم تا دارو به دست مردم برسد و سپس در میان مدت، مشکلات ثبت سفارشها و واردات دارو با همکاری بین بخشی، تسهیل شود." در ادامه مشروح این مصاحبه را می خوانید:

آقای دکتر هاشمی، شما پزشک موفق و شناخته شده ای هستید برای مردم و به خصوص کاربران خبرآنلاین این سئوال پیش آمده که شما، با وجود موفقیت در مقاطع علمی و پزشکی و همچنین عدم نیاز به مسایل مالی، قصد دارید 4 سال وارد وزارت بهداشت شوید و با مشکلات عدیده این بخش، دست و پنجه نرم کنید. چه عاملی باعث می شود بخواهید طبابت و زندگی معمولتان را رها و به وزارت پرچالش بهداشت نقل مکان کنید؟
بناست من را ناراحت کنید؟ الان شرایطم مثل ماهی است که می خواهند از آب دورش کنند. واقعیت این است که دور ماندن از طبابت، برایم خیلی سخت است، ولی از طرفی اگر بتوانیم کاری کنیم که دل مردم شاد شود و به خصوص محرومان و بیماران، رنج کمتری را تحمل کنند، نباید فرصت را از دست داد. اکنون در فضای پس از انتخابات که نشاط و امیدواری عمومی را در کشور دیده ایم، اگر توفیقی داشته ایم از لطف خدا و توجه مردم است و لذا حقی که مردم به گردن ما دارند، ایجاب می کند به توصیه منتخب مردم، آقای دکتر روحانی نیز عمل کنیم. رئیس جمهور اصرار داشت که بنده در وزارت بهداشت باشم و شرط دوستی و آشنایی و ادب و حقی که جامعه به گردن ما دارد، ایجاب می کرد در میدان بیایم.

پس ترجیح می دهید بعد از مدتها دور بودن از مسایل اجرایی، دوباره به دولت برگردید؟
همین طور است. چون قبلا نیز در این صحنه حضور داشتم، فکر می کنم می توانم دوباره از پس کارها بربیایم. آن موقعی که 22 ساله بودم، هیات دولت و شورای اقتصاد می رفتم، بنابراین، احساسم این است که می توانم باز هم به مردم خدمت کنم.


آقای روحانی در برنامه خود اعلام کرد برنامه کوتاه مدت دولت برای حل مشکلات عاجل مردم، صد روزه است. الان وزارت بهداشت با بحرانهایی از جمله دارو و پرداخته هزینه ها از جیب مردم که سهم مردم بالای 70 درصد رسیده است، برنامه صد روزه شما برای حل این بحرانها چیست؟
برنامه صد روزه را به دوستان در مجلس و همچنین به ریاست محترم جمهوری اعلام کرده ام، ولی اجازه بدهید زمان قطعی را برای حل مشکلات به عنوان موعد مطرح نکنیم. طبعا برنامه های کوتاه مدت در کنار برنامه های میان مدت و بلند مدت در وزارت بهداشت، مد نظر است که مهمترین برنامه برای حل مشکلات، حل بحران دارویی است. حل این بحران، دو بخش دارد، یکی دعوا بین وارد کنندگان، بانکهای عامل، بانک مرکزی، گمرک و وزارت معدن، صنعت و تجارت است که باید این ناهماهنگی ها به سرعت حل شود. لذا پیش بینی کرده ایم ستاد رسیدگی به مشکلات دارو و تجهیزات پزشکی با حضور معاون اول محرتم رئیس جمهور تشکیل دهیم تا اشکالات بین بخشی به حداقل برسد و در کوتاه مدت مشکلات ورود دارو به بازار و رسیدن آن به دست مردم، پایان پیدا کند. بخش دیگری از این بحران، به دلیل عدم سفارش دارو از خارج صورت گرفته. یعنی با سفارشها به موقع پیش بینی نشده و یا اگر پیش بینی شده، به دلیل نوسانات ارز، سرمایه گذار نتوانسته تصمیم بهنگام بگیرد. حل این مشکل، زمان بر است. ممکن است چند ماهی طول بکشد.

یعنی چه زمانی می توانیم امیدوار باشیم مشکلات سیستم دارویی کشور به طور کلی رفع شده؟
امیدوارم تا پایان سال درباره مشکلات سیستم دارویی کشور به آرامش برسیم. البته درباره بیماریهای صعب العجلاع نیز در حال حاضر همکاران کارهایی را شروع کرده اند که امیدوارم باعث شود خروجی این کارها، مورد رضایت مردم قرار گیرد. در حال بررسی هستیم که نحوه توزیع دارو و پرداخت هزینه دارویی بیماران صعب العلاج به همین صورت انجام شود، یا با مدل جدید و کارآمدتری سعی کنیم بخشی از نگرانی های مردم را حل کنیم.

مشکل اصلی دیگر پرداخت هزینه های درمان از جیب مردم است که تا 70 درصد رسیده، برای این مشکل چه برنامه ای دارید؟
کاهش هزینه های مردم جزء آرزوهای همه کسانی است که در گذشته در این بخش خدمت می کردند. این موضوع، نیاز به پوشش بیمه ای فراگیر دارد و باید منابع لازم تامین شود. خوشبختانه این مسایل را قانون پیش بینی کرده و در دولت اقای دکتر روحانی، وزرای اقتصادی و افراد شایسته و قابلی که برنامه های تیم اقتصادی دولت را طراحی می کنند، به این مسئله توجه دارند. همه می دانیم حل این مشکل، زمان بر است، پایین آمدن نرخ تورم چیزی نیست که کسی بتواند یک ماه و یک ساله قول بدهد، انجام بدهیم. ما سعی می کنیم در قالب یک برنامه اجرایی، آهنگ پرداخت هزینه ها از جیب مردم را تغییر دهیم. این را می توانیم قول دهیم که آهنگ عوض می شود. یعنی اگر حالا مردم 70 درصد از جیب پرداخت می کردند، 10 سال پیش، این میزان کمتر بود و نزدیک به 55 درصد بود، ولی الان افزایش یافته. مسلم است مردم احساس می کنند در این چند سال گذشته، سهمی را که برای هزینه درمان خود پرداخت می کنند، بیشتر شده است، باید سعی کنیم آهنگ این افزایش را تغییر دهیم. اگر با همین روند ادامه یابد، در چند سال آینده مردم خیلی زیادی، به خاطر هزینه های سلامت، زیر خط فقر می افتند. معتقدم گلوگاه فقر در کشور ما، سلامت است و برای رسیدن به سهم پرداخت هزینه توسط مردم، یعنی به سطح 30 درصد، کار خیلی سختی در پیش داریم، برای همین باید ابتدا آهنگ افزایش هزینه ها را باید تغییر دهیم. به هر نسبی که در سالهای آینده کاهش در این بخش داشتیم، نشان می دهد، مسیر را درست می رویم. این را می توانم قول بدهم.

چطور می خواهید این کاررا بکنید؟ در سالهای اخیر، وزارت بهداشت بیشتر در حوزه سلامت، مجری بوده تا سیاستگذار. مثلا بودجه ای را برای سلامت مردم تعیین می کردند، ولی پرداخت نمی شد، مانند موضوع 10 درصد سهم سلامت از درآمد رایانه ها. شما به عنوان وزیر بهداشت، سیاستگذار حوزه سلامت خواهید بود یا مجری تصمیماتی که در مثلا وزارت رفاه و بیمه ها و شاید هیات دولت گرفته می شود؟
قطعا سیاستگذاری بخش درمان توسط وزارت بهداشت انجام می شود، اما این سیاستگذاری بر مبنای مصوبات قانونی و اسناد بالادستی خواهد بود. ما معتقدیم این دولت، به قانون عمل می کند و اگر این چنین شود، طبعا منابع سهم نظام سلامت نیز به طور چشمگیری افزایش پیدا می کند. بالاخره ده درصد سهم سلامت از هدفمندی یارانه ها اگر طی سال گذشته، پرداخت می شد، شرایط این نبود. اگر مُر قانون و برنامه پنجم رعایت شود، این وضع قطعا تغییر می کند. البته اشکالی نیز که می گویید بجاست و مورد درخواست کارگزاران سلامت است و آن نیز بحث بیمه هاست. معتقدیم سپردن اختیار بیمه ها به یک مجموعه دیگر مانند وزارت رفاه، به صلاح سلامت کشور نیست و امیدواریم با توجه به تصمیم واگذاری این بخش به وزارت بهداشت، در قالب یک لایحه که تقدیم مجلس می شود، مجلس نیز کمک کند بیمه ها را در جمع خانواده سلامت داشته باشیم و عزیزان وزارت رفاه نیز همراهی کنند. شاید بگویید این حرف وعده است، ولی هماهنگی با دکتر روحانی و وزیر پیشنهادی رفاه لازم شده و تاکنون چالشی در این بخش نداشته ایم. هم من و هم وزیر پیشنهادی رفاه و همچنین ریاست محترم جمهور معتقد هستیم مهمترین نقش حوزه سلامت، مسئولیت بیمه ها است. لذا هماهنگی و همکاری درباره بیمه ها وجود خواهد داشت تا مشکلات قبلی را نداشته باشیم.

یکی از سیاستهایی که وزارت بهداشت در سالهای اخیر داشته، طرح پزشک خانواده است، آیا این طرح را به همین شکل ادامه می دهید یا تغییری در این برنامه خواهید داد؟

یکی از کارهای فوری ما در وزارت بهداشت، اصلاح همین طرح است. زیرا طرح پزشک خانواده دارد هزینه ها ها را صرف می کند و هنوز از این مسیری که می رویم اطمینان نداریم درست است و به صلاح است. لذا جزو اولویت های کاری خود گذاشته ام که تیمی را تعیین کنم تا مسیری را که آمده دایم بررسی کنند. به نظر می رسد این مسیر چندان صحیح نیست. جوابهایی که از دانشگاه هایی عامل این طرح می گیریم نشان می دهد، به دلیل کمبود منابع و عدم فرهنگ سازی و عدم ترتبیت نیرو در این بخش، مسیر درستی نرفته ایم و باید تجدید نظری کنیم. آیا واقعا لازم است این طرح در تهران اجرا شود؟ در قانون این است اول باید پزشک خانواده در مناطق روستایی و شهرهای کوچک در هر سه سطح اجرا شود و یواش یواش سعی کنیم این طرح را به کل کشور گسترش دهیم. لذا اگر آسیب شناسی کنیم که بخواهیم به این شکل فعلی در هر استان و در سه سطح با هر اقلیمی که در کشور است، این طرح را ادامه دهیم، می بینیم مسیر فعلی درست نیست.

یعنی شما می گویید باید این مسیر عوض شود؟
به این شکل اصلا درست نیست. پزشک خانواده، طرحی نیست که یک ساله اجرا شود، این روش، کاملا اشتباه است، ولی اینکه با چه آهنگی اجرا شود منتظر مدارک علمی هستم که کارشناسان باید جوابها را بررسی کنند و ببینیم در آینده باید چه تغییراتی در این حوزه داد.


در روزهای اخیر قوانین و بخشنامه های ابلاغ شده برای فعالان بخش درمان، مانند بخشنامه منع اشتغال همزمان پزشکان در بخشهای دولتی و خصوصی و مشکلات مربوط به رادیولوژیها، در این بخش، چه تغییراتی خواهید داد؟
اطلاع دقیقی از بخشنامه هایی که اخیرا ابلاغ شده، ندارم، ولی آنچه قانون است باید اجرا شود، آنچه فراقانونی است را نباید اصرار به اجرایش داشته باشیم.


ظاهرا شما نظر مساعدی درباره توریسم سلامت، دارید، برای این بخش برنامه تان چیست؟
حتما نظرم مساعد است، ولی فکر می کنم ما موفق نبودیم به دلیل اینکه خیلی از این حلقه ها در موضوع توریسم سلامت مفقود است و به این راحتی نیز قابل ایجاد نیست و در اختیار جامعه پزشکی نیز قرار ندارد. توریسم، هتل، وسیله حمل و نقل و بسته های گردشگری می خواهد که از از صفر تا صد به بیمار-گردشگر ارائه شود. رقبای قوی نیز در این حوزه در منطقه داریم. تلاش داریم با کمک وزارت امور خارجه بتوانیم فرصتی را برای بیماران کشورهای همجوار فراهم کنیم و بخشی از ارز مورد نیاز بخش گرشگری سلامت را به کمک سرمایه گذاری بخش خصوصی، تامین کنیم تا بتوانیم ضمن معرفی توانمندی و فرهنگ ایرانی، برای کشور، ارز آور نیز باشیم و فرصت های شغلی نیز برای مردم ایجاد کنیم.

یعنی این کار شدنی است؟
خیلی امیدوارم بشود.

برای انجام این کار برنامه خاصی دارید؟
باید بخش خصوصی به ما اعتماد کند. باید در این بخش، آرامش ایجاد شود و از پرخاش به جامعه گردشگری کشور پرهیز شود و اگر بیماران سایر کشورها نیز به ما اعتماد کنند، قطعا موفق خواهیم بود.

4545

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 307196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 55
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    200 7
    از این قول ها زیاد شنیدیم. خدایا، پای هیچ کسیو به بیمارستان باز نکن و مردم رو محتاج بیمه نکن
    • بی نام A1 ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      قول داریم تا قول. کی قول بده مهمه
    • بی نام A1 ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      87 11
      طریقت قول داد ۶ دقیقه ای حل کنه. چقدرم حل کرد.
    • بی نام A1 ۰۷:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      62 4
      آقای دکتر فقط درباره دارو قول ندهید. اوضاع بد درمان و سلامت فقط به دارو ربط ندارد
    • بی نام IR ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      68 1
      ازش بپرسید بلاهایی که طریقت تو این سه ماه بر سر سلامت مردم دراوردو چه جوری میخوای جمش کنی؟
    • بی نام IR ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      53 2
      چقدر خوشحالم بعد چند ماه نابسامانی در وزارت خونه یه ادم منطقی داره میاد
    • بی نام IR ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      48 3
      نگران نباشید میدونیم که طریقت خیلی کم کاری کرد خصوصا در قسمت کمبود دارو اما هاشمی مرد عمله البته نه عمل های 6 دقیقه ای بعضیا!دم هاشمی گرم دوستت داریم مرد علم و منطق
  • بی نام A1 ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    18 33
    آخه این چه سوال هایی بود که پرسیدی ؟ بپرس دانشگاه ایران تهران رو ادغام میکنه یا نه؟
    • بی نام A1 ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      17 5
      تورو خدا بزارين دانشگاه ايران زندگي كنه
  • بی نام A1 ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    27 5
    آقای دکتر به جای بخش خصوصی سراغ بخش دولتی بروید. بخش خصوصی وقتی می تواند کمک حال شما باشد که بیمه های کارآمدی هم داشته باشید. وگرنه همین الان هم بخش خصوصی کمک می کند.
  • بی نام A1 ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    9 0
    در سيستم بهداشت ودرمان تا زماني كه مديريت اطلاعات سلامت درجايگاه خود قرارنگيرد آش همان آش است وكاسه همان كاسه
  • بی نام IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    38 0
    خداکنه.ای خداااا یعنی میشه از این آمپاس شدید در بیایم؟:(
  • علي IR ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    9 44
    ايشان يك بيمارستان خصوصي فوق تخصصي در تهران دارندو بنظر نمي رسد وقت كافي براي رسيدگي به امور وزارتخانه را داشته باشند مگر اينكه آن را به ديگران بسپارند . چرا كسي اين سوال را از ايشان نمي پرسد؟
    • بی نام IR ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۷
      6 0
      بهتر از اين است كه ادم تازه به دوران رسيده اى باشد وبا شعار ساده زيستى بدبختمان نمايد!
  • رزمنده دوران دفاع مقدس A1 ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    27 1
    جناب دكتر قاضي زاده هاشمي ، با ارزوي موفقيت براي حضرتعالي ، اميدوارم با انتخاب درست مديران خود و ايجاد اميدواري در جامعه زحمت كش درمان كشور به بهبود وضعيت بهداشت و درمان كشور كمك كنيد و مطمنا كار بسيار دشواري در پيش رو داريد ولي ميدانم با پشتكار شما و دلسوزان بهداشت و درمان كشور موفق خواهيد شد . انشالله
  • بی نام EU ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    8 1
    تا شرکت های پخش دارو را به بورس نیارید مشکل ادامه دارد . ( شاید یه مدت راحت بشید ولی این شرکت های پخش دارو گرفتار تان می کنند مشکل اصلی شان هم این پورسانت های فروش است که می گیرند و می دهند و می خورند، برای همین هم وضع دارو را برهم می زنند و هم نمی خواهند به بورس بیاند)
  • بی نام IR ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    35 1
    امیدواریم بساط رانت خواری و تسویه حساب شخصی با اومدن هاشمی از وزارت خونه جمع شه دمش گرم اون یکی(طریقت)اومده میگه با شش دقیقه پزشک خانواده رو اجرا کردم!مگه اب دوغه!به قول دکتر هاشمی زمان مبخواد... مرسی هاشمی با منطق
    • ناهید IR ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      19 0
      به نکته جالبی اشاره کردید. کارای طریقت فقط حرف بود. خدارو شکر استاد هاشمی نیازی به این چیزا ندارن. و الکی هی نمیگن مردم محروم که با این عنوان ....
  • پزشک IR ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    31 1
    درست است.دکتر بیایید و به نادانی ها و ناتوانی ها خاتمه دهید
    • بی نام IR ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      30 1
      ما کار شش دقیقه ای نمیخوایم...ما کار اصولی میخوایم...دارو..
    • بی نام IR ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      30 1
      هاشمی با طریقت مقایسه نکنید ترو خدا!هاشمی بسیار خوش اخلاق و منطقیه و درد مردم و دیده و میشناسه..قانون مداره مردیمه
    • بی نام A1 ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      12 1
      فکر کردید بخش سلامت فقط دارو وارد کردن است. بخش بهداست و سلامت مثل امورش و پرورش برنامه هابش دیر بازده است. آقای هاشمی باید برنامه ای بدهند که تا 20 سال بعد نتایجش را پیش بینی کرده باشند.
  • بی نام IR ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    27 0
    خداییش این و راست میگه مسیر فعلی طریقت برای اجرای پزشک خانواده سرابی بیش نیست!پزشک خانواده در 6 دقیقه!دکتر هاشمی 1 سال طول میکشه فقط خرابکاری های وزیر قبلی رو ترمیم کنی عزیزم!
  • بی نام IR ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    32 0
    این بنده خدا هر چی نیرو داره باید بذاره برای پر کردن چاله هایی که طریقت ایجاد کرده تو این مدت
    • بی نام IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      26 0
      چاله های طریقت در عرض شش دقیقه ایجاد شده!ولی شش سال زمان میبره پر شدنشون بیچاره مردم هموفیلی ها چی کشیدند ار دست کم کاری های طریقت منفرد
  • رضا A1 ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    5 41
    آقای دکتر هاشمی یک بورژواست که همه چیز رو فقط از منظر درمان و بخش خصوصی می دونند در حالی که درد ما بهداشت و پیگیریه...
  • بی نام IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    27 0
    تو این سه ماه وزارت خونه ارامش نداشت از بی قانونی با وجود طریقت امیدواریم کمبود دارو حل شه
  • بی نام A1 ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    31 0
    با شناختی که از دکتر هاشمی دارم ٰ امیدوارم که موفق بشن که مشکلات دارو را عاجل حل کنند. همچنین کسی نیستن مثل بعضیا که شب بخوابن و صبح تیشه به ریشه یه رشته مثل رادیولوژی و یا یه دانشگاه مثل ایران بزنن.
  • محمد EU ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    9 31
    من یک کارشناس وزارت بهداشت هستم.اینم میدونم که گوش شنوایی در این کشور نیست. قشر کارمندان وزارت بهداشت از فقیرترین کارمندان دولت هم فقیر ترند. در دانشگاه علوم پزشکی ما بعضی مطالبات بیشتر از یکسال هست که پرداخت نشده. اضافه کاری و غیره هم وجود نداره و حذف شده .به چشم خودم میبینم کارشناسان عالیرتبه ای که در حل مشکلات زندگی خودشون موندن. مشکل انگیزه کارمندان رو چطوری میخواد حل کنه؟ یک چشم پزشک مرفه که خودش از درد کارمند فقیر خبر نداره چه کاری برای من میتونه انجام بده؟ چرا باید همیشه پزشک سالاری باشه و یک پزشک وزیر بهداشت بشه؟ چرا از اساتید و متخصصان علوم بهداشتی استفاده نمیشه؟ در نهایت دوای درد وزارت بهداشت جداسازی آموزش پزشکی هست البته قاطبه پزشکان با اون مخالفت میکنن چون عضو هیئت علمی هستن
  • بی نام IR ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    32 0
    این چند ماه اگه وزارت بهداشت وزیر نداشت و طریقت نبود و فقط معاونای وزیر بودن باور کنید این مشکلات دارو نداشتیم
    • بی نام A1 ۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      5 3
      ضريب هوشي يك پزشك با مابقي رشته هايتي كه نام بردي متفاوته و طبيعيه كه أونا زندگي بهاري دارن ورييسن ما نبايد حسادت كنيم.
    • بی نام A1 ۰۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
      1 0
      ضریب هوشی پزشکان از ضریب هوشی فارغ التحصیلان دانشگاه شریف که بالاتر نیست .فقط در ایران دکنرها زیر میزی می گیرند و برای عمل های جراحی مردم را مجبور به فروختن خانه و ماشین می کنند.. در فرانسه، کاناد ا، انگلیس، آمریکا و..... دکترها حتی در مطب هایشان رابطه پولی با بیمار ندارند و با شرکت های بیمه و وزارت بهداشت سر و کار دارند. جراحان در آمد های نجومی ندارند و از بیمارستان هاحقوق می گیرند. ضمنا مالیاتهای بالا، حداقل 30 در صد در آمدشان را در بر می گیرد. راه فرار مالیاتی هم وجود ندارد. ایا پزشکان پوست، چراحان پلاستیک، وجراحان گوش و حلق و بینی از تیزهوشی شان استفاده کزده اند که زنان ایرانی را شبیه آقای اسپاک کرده اند و آدم را یاد فیلمهای فضایی مریخی می اندازند.
    • بی نام A1 ۰۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۰
      2 0
      مگه هر کسی ضریب هوشی بالا داره باید با پول مریض شدن مردم این همه ثروت جمع کنه . پزشکی شغل مقدسی است . در ضمن باهوش ترین ها در دانشگاه شریف و امیرکبیر هستند که باید مسائل پیچیده ریاضی را حل کنند، نه چند تا کتاب را حفظ کنند که حافظه خوب، رابطه معنی داری با تیزهوشی نداره.
  • بی نام IR ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    22 0
    درود بر هاشمی درود بر وزیر بهداشت خوش اخلاق... درود بر هاشمی که برای استعداد و علم ارزش قائله... درود بر هاشمی که به زیر دستاش توهین نمیکنه مثل بعضی از وزیر بهداشتا!
  • بی نام IR ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    26 1
    هاشمی به هموفیلی ها خیلی طلم شد تو وزارت طریقت به اونا کمک کن...از همه چی مهمتره...مهمتر از پیازه که بعضیا میان تو تلویزیون از خواصش میکن..
    • بی نام IR ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      1 28
      چقد همه دلشون پره از این طریقت انقد بی انصافی نکنید درسته ادم کار بلدی نبوده و اخلاق خوبی نداره ولی شاید کارهای مفیدی هم کرده باشه البته ظلم به هموفیلی ها قابل بخشش نیست
  • سايه IR ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    26 0
    توروخدا درمورد دارو زودترتصميم بگيريددارويى روكه هرماه دويست وبيست تومن ميخريدم الان چهارصدونودتومن پول ميدم تازه بعضى ماههابه نهصدوپنجاه تومن هم مىرسه كاش بهمنى مشكلشوباگمرك اينقدكش نده مردمى كه زيربارهزينه داروكمر نمىتونن راست كنن چرابايدقربانى اين تصميم گيريهاى بى موقع وبدموقع بشن
  • بی نام A1 ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    16 0
    ایشالله . ایشون بسیار موفق هستند در زندگی شخصی و ایشالله همین موفقیت برای عموم ملت نیز به ارمغان بیارن
  • بی نام IR ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    15 0
    طریقت با طرح شش دفیفه پزشک خانواده فقط دنبال خودنمایی بود امیدواریم ادم های با منطق طرح های اساسی رو برنامه ریزی کنند که با سلامت مردم در ارتباط است
  • بی نام IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    10 1
    نظرش رو در مورد انتزاع دانشگاه ایران و تهران هم می پرسیدید بد نبود
  • بی نام IR ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    9 7
    به نظر بنده پزشکانی که در ورطه بساز و بفروشی افتاده اند و به جای تمرکز بر روی وظیفه اصلی خود تنور بازار مسکن را داغ میکنند نباید در هیچ رده ای به انها مسیولیت داده شود. این پزشکان پدر مردم را در اورده اند
    • بی نام IR ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      14 1
      و همچنین پزشکانی که رستوران و کبابی دارند
  • ناهید IR ۱۱:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    18 1
    خدارو شکر که کسی اومده که یه شخصیت واقعا علمیه و درک میکنه که دنیا داره به سمت فوق تخصصی شدن پیش میره نه اینکه برگردیم به سمت حکیم باشی. کاش یکی میتونست حق استرسهای این مدت ما و حق مردم بابت اشتباهات وزارت بهداشت رو از طریقت میگرفت.
    • بی نام IR ۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      2 3
      اگر شخصیتی واقعا علمی است پس چگونه میلیاردر شده؟
    • شعله IR ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۷
      2 1
      اتفاقا اين خوب است كه انسان از راه علم ماديات را هم كسب كند نه ازراه رانت! ميليونر بودن از نظر برخى افراد بد است ولى به نظر من فردى كه طعم رفاه را مى داند( البته از راه سالم) وادم با وجدانى هم باشد اين مورد را براى بقيه هم فرآهم مى سازد. شما در صورتى كه طرز تهيه ى يك غذاى خوب را بدانيد از فاميلتان مخفى مى كنيد؟!!!!
    • بی نام A1 ۱۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۸
      1 1
      این کلینیک تور را اقای دکتر از چه طریقی بودجه اش را تامین کردند . اگر وامرفتند چه مقدار و با چه بهره ای.
  • بی نام IR ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    0 0
    کم کاری توی وزارت بهداشت مثل وزارت خونه های دیگه نیست. باید یه بار کارتون به بیمارستان بیفته بفهمید چی می گم. اینجا دیگه مستقیم باعث خون آدم ها می شوند. وقتی نتونید پول داروی عزیز ترین فرد زندگی تون رو بدید و اون در عرض 10 روز بمیره اونوقت می فهمید طریقت و احمدی نژاد چه خیانتی به مردم کردند. دکتر روحانی؛ دکتر هاشمی و یا هر کس دیگه ای که کمی مردم رو درک می کنید؛ به داد وزارت بهداشت برسید. این وزارت خونه قاتل خون مردم شده به جای نجات جونشون. طریقت اگر عدالتی باشه باید جواب پس بده به خیلی چیزها.
  • دکتر حسین نوری IR ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    0 1
    به عقیده بنده وقتی به نیروهای مومن و دلسوز و انقلابی و جوان داروسازی کشور بها نمی دهند وضع دارو ودرمان همین میشه دیگه.وقتی که صاحبان داروخانه های کشور به دکترهای جوان می گویند هر چیزی که ما می گوییم شما انجام بدهید هر جند غلط باشه و کار به بحث علمی داروخانه نداشته باشید وضع همینه.
  • علی A1 ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    2 0
    وزارت بهداشت مکانی است که مستقیم با معیشت وزندگی مردم سروکار دارد به هیچ وجه نباید وزیر بهداشت فرد سیاسی کاری باشد متاسفانه در دوره اخیر وزیر بهداشت به جای حل مشکلات متعدد این حوزه برای مطرح کردن خود در فرصت کوتاه وزارتش وارد حوزه های چالش برانگیز شد و به زعم خود با شعار احیای طب عمومی خواست در این مدت کوتاه حمایت اکثریت جامعه پزشکی که پزشکان عمومی هستند را در انتخابات آتی نظام پزشکی کسب کند کسی منکر حمایت از پزشک عمومی نیست و ارتقاء جایگاه پزشک عمومی قطعا باعث سطح سلامت جامعه میشود ولی برخورد شعارگونه وبدون کار کارشناسی زیانهای زیادی هم برای مردم و هم پزشکان ایجاد میکند، کسی اگر دلسوز باشد طرح خود را ارائه میدهد واز وزیر بعدی میخواهد با کار کارشناسی آنرا اجرا کند
  • بی نام EU ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    1 0
    فساد و سوء استفاده در نظام دارویی نمی گذارد شما وضع دارو سامان دهید . عدم انتشار آمار نامه دارویی زمینه ساز فساد است در نظر گرفتن سود نا مناسب برای داروخانه و سوق دادن آنها به اخذ پورسانت همه را گرفتار می کند.
  • ناشناس A1 ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    0 0
    ارتباط وزارت بهداشت و رفاه برگ برنده درمان كشوره. توي همه كامنت ها هيچكس از نظر دكتر هاشمي در مورد ارجاع بيمه ها به بهداشت ازرفاه حرفي نزد اين اتفاق اگر درست انجام بشه رفاه در سلامت حتما انجام ميشه يك آدم موفق در هر جايگاهي كه باشه موفقه بخصوص بخش خصوصي با مشكلات فراواني كه گريبانگيرشه نور افتخار اسران در خاورميانه و جهانه كه اين امر بدليل توانمندي و خلاقيت هاشميه
  • بیمار دیابتی IR ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۷
    1 0
    پدرمون درامد یه کاری بکنین،مشکل دارو امان ملت و بریده اونوقت اون طریقت میخاد یه هفته ای طرح پزشک خانواده راه بندازه؟! اگه وزارت خونه بودجه میلیاری داره چرا اول بحران دارو حل نمیکنه؟!
  • یک پزشک A1 ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۷
    2 0
    تدبیر ایشان در رابطه با حل مشکل پائین بودن سرانه درمان روستائیان نسبت به شهرنشینان واینکه روستائیان جهت دریافت خدمات سطح اول در سیستم پزشک خانواده روستایی فرانشیز (پول) پرداخت مینمایند(خدمات ویزیت پزشک؛دریافت دارو؛تزریقات ؛ پانسمان)ولی بطور همزمان شهرنشینان برای دریافت همین خدمات در طرح پزشک خانواده شهری ریالی پرداخت نمی نمایندچه خواهدبود وچگونه این تبعیض را مرتفع خواهند نمود.
  • یک پزشک A1 ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۹
    1 0
    در حالیکه مطابق دستورالعمل های اجرائی سیستم پزشک خانواده؛وزارت بهداشت خود را ملزم به پرداخت 80درصد حقوق محاسبه شده پزشکان خانواده روستائی درپایان هر ماه می باشد وبایستی 20درصد باقیمانده را در پایان سه ماهوبعد پایش عملکرد این پزشکان به آنها پرداخت نماید .اماباگذشت هشت سال از احرای این طرح هنوز وزارت بهداشت بدون توجه به مصوبه خود هرآنچه بخواهد انجام میدهد؛چرا مسئولین به تعهدات قانونی خود عمل نمی کنند؟.امیدواریم وزیر محترم آینده نسبت به تعهدات مسئولیت پذیر بوده وپایبندی والزام به اجرای بهنگام تعهدات را در سرلوحه برنامه های خودشان قرار دهند به امید موفقیت ایشان .
  • زماني IR ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    0 0
    وزير داره در مجلس حرف ميزنه ديروز شير خشك 9600 تومان خريدم امروز 14000 تومان......