چه بخوريم تا مبتلا به سرطان نشويم؟
متخصصان معتقدند خوردن برخي از مواد غذايي در پيشگيري از ابتلا به انواع سرطان نقش دارند. پزشکان اروپايي ميگويند پيروي از رژيم غذايي ميوهها و سبزيجات كه سرشار از آنتي اكسيدان هستند راهي براي محافظت بدن در برابر سرطان است. همچنين تحقيقات نشان داده است: مواد غذايي از قبيل انواع توت، تمشك، سير، كلم بروكلي، مركبات و شكلات تلخ خاصيت ضد سرطاني دارند. دو نكته مهم ديگري كه دانشمندان براي جلوگيري از ابتلا به سرطان به آن اشاره ميكنند پختن صحيح مواد غذايي و خوردن مواد غذايي فصل است.
+ نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم بهمن ۱۳۹۰ ساعت 10:20 توسط ليلا دليخون
|