به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، غذاهای حاوی آب نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن کمک میکنند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن در روزهای گرم سال هستند.
هندوانه:
هندوانه ۹۲ درصد آب دارد و منبع خوبی از ویتامین ث. است و لیکوپن و آنتی اکسیدان موجود در آن به محافظت در برابر سرطان و بیماریهای قلبی کمک میکند.
ماست ساده:
یک بسته ماست ساده حاوی ۸۵ تا ۸۸ درصد آب است؛ و مصرف آن نیاز به کلسیم و برخی از ویتامینهای گروه ب. مانند ویتامین ب. ۱۲ و ریبوفلاوین را برطرف میکند.
برای خرید ماست، مطمئن باشید که نوع پروبیوتیک آن را برای حفظ سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن انتخاب میکنید.
خیار:
خیار حاوی فیبر و برخی از ویتامینها از جمله ویتامین ث. است و ۹۵ درصد از یک فنجان خیار خرد شده را آب تشکیل میدهد.
مصرف یک فنجان از آن، شش درصد از میزان نیاز به این ویتامین را در روز برطرف میکند.
سالاد:
دو فنجان سالاد ۱۵ کالری انرژی دارد و حاوی سبزیجات سبز و ۹۰ درصد آب است.
این سبزیجات غنی از مواد مغذی مانند فولات، ویتامین ث، فیبر و آنتی اکسیدانها هستند و به حفظ سلامت چشم و پوست نیز کمک میکنند.
توت فرنگی:
توت فرنگی ۹۱ درصد آب دارد و غنی از ویتامین ث، فولات و ویتامین ب. است و برای رشد سالم سلولهای جدید مناسب است.
زغال اخته:
زغال اخته ۸۵ درصد آب و تمشک نیز ۸۵ درصد آب در هر فنجان دارد.
اسفناج:
اسفناج غنی از فیبر است، ۹۲ درصد آب دارد و مصرف یک فنجان از آن در روز، ۱۵ درصد از میزان نیاز به ویتامین را برطرف میکند.
گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی بهترین انتخاب برای رفع تشنگی در طول روز است،۹۴ درصد آب دارد و یک کاسه گوجه فرنگی را میتوانید همراه با پنیر و ریحان به عنوان میان وعده مصرف کنید.
روشهای جلوگیری از کم آبی بدن در ماه مبارک رمضان
گروه سلامت الف، 3970225285کم آبی بدن در ماه مبارک رمضان را با خوردن مواد غذایی مناسب جبران کنید.