آخرین به روز آوری سایت چهارشنبه ۸ فروردین ماه ۱۴۰۳

إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ . وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ . لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ تَنَزَّلُ الْمَلَائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن کُلِّ أَمْرٍ . سَلَامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ



آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد...



دارو درمانی دربیماری های التهابی آرتریت روماتویید و نقرس


پوشاک (برند)


نمادی شایسته در آیینه فرهنگ گلپایگان - دکتر ابراهیم جعفری


یادی از گلپایگان - استاد سعیدی


مهندس علیقلی بیانی ، فرزانه‌ای از جنس آب - استاد علی اکبر جعفری

در آغاز مسول ساختن سد اختخوان مهندس طالقانی بود ولی به علت ساختن سد کرج استعفا داد و مهندس علیقلی بیانی که رشته تحصیلی اش مرتبط با سدسازی و لوله کشی شهرها بود به اختخوان رفت و دوسال و نیم آن جا ماند و کار سد را به سرانجام رساند.


" سمنو " به یاد "بی بی" ..... توحیدنیکنامی

ننه جون من سمنو می‌خواهم یار شیرین دهنو می‌خواهم
عاشقم من به لقای سمنو سر و جانم به فدای سمنو
سمنو خوب تر از جان من است سمنو شیره‌ی دندان من است
من که در مطبخِ تو آشپزم سمنو را به جه شکلی بپزم؟
ننه جون ارث به اولاد بده سمنو را تو به من یاد بده


ویدئوی مناره سلجوقی گلپایگان

مناره سلجوقی گلپایگان که از آن به عنوان بلندترین مناره آجری نام می برند ، گویی امتداد پیشینه کهن این خطه را برابر دیدگان هر هنر دوستی آشکار می کند این بنا که به عنوان بلندترین مناره آجری سلجوقی قرن پنجم هجری قمری ایران از آن یاد شده با قدمتی حدود 900 سال همچنان در برابر عوامل طبیعی زلزله، باد، باران، سرما و گرما سرفراز برجای مانده است.











باميه گلپايگان

وحيد نادري





آب و آرد و تخم مرغ به ميزان لازم وزن شده و سپس آرد را الک مي‌کنند



پس از گرم شدن آب? آرد اضافه مي‌شود و مايه را هم زده تا يکدست شود



پس از آن بايد خمير کمي خنک شود تا موقع افزودن تخم مرغ‌ها پخته نشوند



پس از سرد شدن داخلدستگاه همزن ريخته و وانيل و روغن و تخم مرغ‌ها اضافه مي‌شود













مخلوط داخل استوانه مخصوص ريخته مي‌شود



به وسيله اهرم بالاي استوانه به خمير فشار آورده و با کمک سيم پايين استوانه باميه‌ها را بريده و درون روغن مي‌ريزند





پس از داغ شدن ديگ اصلي روغن? باميه‌ها در آن سرخ مي‌شوند







پس از سرخ شدن? باميه‌ها درون پاتيل شربت غليظ ريخته مي‌شود و شربت بر روي آنها پاشيده مي‌شود چون با غوطه ور شدن باميه‌ها در شربت کار به نحو احسن انجام نمي‌شود





شربت حاوي مقداري زاج جهت جلوگيري از رز بستن شربت و مقداري گلوکز جهت قوام گرفتن مي‌باشد



این آلبوم تاکنون 2713 بار مشاهده شده است.


نام و نام خانوادگي:
پست الکترونيک:
سايت يا وبلاگ:
متن پيام:
تصوير امنيتي:


11:55   26 شهريور 1388
علی
دریچه دوربین آقای نادری مثل همیشه با ظرافت خاصی مراحل تلاش های فانتزی انسان جهت رفع نیاز گرسنگی را نشان داده. به یاد فیلم های داریوش مهرجویی ...

19:47   22 مهر 1388
هاشم تکبیری
متشکر ولی اصلا واضح نیست .ماام آخاله ایم ولی اینجوری سر کار نمیزاریم.

16:1   09 آذر 1388
mohammad reza talari
سلام اخاله عزیز دستت درد نکنه حقتی که عجب سایت قشنگی درست کردی حالم جا اومد. به امید موفقیت شما طالاری

22:9   24 مرداد 1389
غریبه
سلام خواستم بدونم نویسنده مراحل پخت چه کسی بوده ارسال کننده عکس یا مدیر سایت چون هر کی بوده یا از ذوق خوردن بامیه اشتباه داشته یا دیکته اش ضعیف بوده مجید جان دلبندم شربت نه شربط ....

13:38   25 مرداد 1389
توحید نیکنامی
غریبه عزیز سلام در این که بنده عاشق خوردن بامیه هستم که شکی نیست اما اینقدرها هم دیکته‌ام ضعیف نیست چون چهار جای دیگه این مطلب املای «شربت» درست نوشته شده بود. به هر حال از اینکه اینقدر سختگیرانه مطالب سایت را می‌خوانید خوشحالم. غلط املایی «شربت» پنجم هم درست شد.

25:50   24 مرداد 1389
بامیه خور حرفه ای
سلام . املای آقای غریبه را بررسی کردم ، نمره متن کوتاه ایشان ، می شود 16 . خواستم بدونم ،غلط / می خواستم بدانم صحیح بعد از چه کسی بوده علامت ( ، ) می خواهد از ذوق خوردن بامیه اشتباه داشته ، غلط از ذوق خوردن بامیه خوردن اشتباه نوشته ، صحیح مجید جان دلبندم ، غلط / وحید یا توحیدجانم ، صحیح در آخر ، بامیه با شربط خوشمزه تر از بامیه با شربت است ، امتحان بفرمایید

22:17   25 مرداد 1389
lمحمد ابراهیم عظیمی
بابا ولش کن دیه حالاشربط یا شربت زولبیاوبامیه رابچسب عکسهای خیلی قشنگی بود هوس کردم که یه کمی بود میخوردیم

آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد.


آب و هوا

پیام های کلی سایت

تماس با ما


كلیه حقوق برای پدید آورندگان 
.:: آخاله ::. محفوظ است. | طرح و اجرا : توحید نیكنامی   | به روز رسانی محتوایی : محمود نیكنامی  
 | .Copyright © 2003-2012 Akhale.ir. All Rights Reserved
|
 | Powered By Tohid Niknami | E-Mail :
Akhale . com @ gmail . com |