آخرين به روز آوري سايت سه شنبه ۲۴ فروردين ماه ۱۴۰۰

شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِيَ أُنزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِّلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِّنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ فَمَن شَهِدَ مِنكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ وَمَن كَانَ مَرِيضًا أَوْ عَلَى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِّنْ أَيَّامٍ أُخَرَ يُرِيدُ اللّهُ بِكُمُ الْيُسْرَ وَلاَ يُرِيدُ بِكُمُ الْعُسْرَ وَلِتُكْمِلُواْ الْعِدَّةَ وَلِتُكَبِّرُواْ اللّهَ عَلَى مَا هَدَاكُمْ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ



آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد...



بخش دوم - آشنایی با مکمل های دارویی و معدنی


اردیبهشت اناربار


صداي ماندگار - ديه ولايتمون مثل اون قديما نيست - صداي دلنشين استاد محمدعلي سعيدي

بي هُمزبون ، عنوان شعر محلي گلپايگاني ، سروده و با صداي دلچسب استاد محمد علي سعيدي ، شاعر توانمند شهرمان كه در سال 1380 اجرا گرديده است . نكات قابل توجه اين سروده زيبا ، لهجه و گويش واقعي مردم شهر در دهه هاي گذشته ، اشاره به اصطلاحات و ضرب المثلهاي محلي ، يادآوري آنچه در گذشته وجود داشته و ديگر اثري از آن نيست و از همه مهمتر زنده نگه داشتن فرهنگ عامه شهر و اشاره به محصولات معروف هر منطقه و ناحيه است و يك اثر منحصر به فرد را در اين سروده خواهيد شنيد . حتما بشنويد


بازبینی مجدد میراث فرهنگی گلپایگان - محمود نیکنامی

میراث فرهنگی گلپایگان دیر زمانی است که از بین رفته و دیگر امکان بازگشتی برای آن نیست . عوامل زیادی در این نابودی دخالت داشته است ، مهمترین عامل ادعای مالکیت حقوقی افراد حقیقی بر تمام یا قسمتی از این آثار بوده که ظاهرا دلیلی موجه بر تخریب و تغییر کاربری آن بوده است ...ادامه











قیمت‌گذاری ثابت نان با تامین گندم کیفی و مواد اولیه محقق می‌شود
[22 شهريور 91]

علی اصغر سلیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گلپایگان اظهار کرد: طبق سیاست‌گذاری وزارت بازرگانی باید بخشی از خدمات اتحادیه‌های صنفی و تشکل‌های صنفی از حالت سنتی به سیستم مکانیزه و اتوماسیون اداری تجهیز شوند و با هدف ارتقای کمی و کیفی، آموزش‌های صنفی به اصناف ارائه شود و اتحادیه نانوایان هم از این امر مستثنی نیست.

وی بر آموزش و اجرایی شدن شیوه های نوین در اتحادیه‌ها تاکید کرد و گفت: نحوه برخورد با عاملان جدید و سیاست اجباری شدن آموزش برای صدور و تمدید پروانه کسب یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اتحادیه‌ها است.

معاون بازرگانی داخلی صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان یادآور شد: با توجه به حساسیت خاصی که در قوت لایموت مردم وجود دارد، ضرورت آموزش روز افزون بیشتر احساس می‌شود و باید مرکز آموزش فعالی در مجمع امور صنفی وجود داشته باشد تا نانوایان بتوانند با تولید نان با کیفیت تر به سطح بهداشت جامعه کمک کنند.

وی در ادامه به کیفیت نان و رضایت‌مندی مردم اشاره کرد و افزود: با توجه به فراهم شدن مقدمات تأمین گندم کیفی و تأمین مواد اولیه در راستای قیمت‌گذاری ثابت نان گام برمی‌داریم.

سلیمی بیان کرد: در سال گذشته با همکاری اساتید متبحر دانشگاه علوم پزشکی آموزش‌های متعددی برای نانوایان برگزار شده و در این آموزش‌ها بر استفاده نکردن از جوش شیرین و مواد افزودنی و استفاده از نان سبوس‌دار تاکید فراوان شده است.

وی با بیان اینکه سیاست‌های نظارتی در هر شهرستان مشخص می‌شود، تصریح کرد: ساعات تعطیلی واحدهای نانوایی از طریق اتحادیه و با هماهنگی اداره صنعت،معدن و تجارت هر شهرستان در کمیسیون نظارت مطرح و ساعات تعطیلی از طریق اتحادیه ابلاغ می‌شود و بازرسان و ناظران با تعطیلی بدون دلیل واحد صنفی برخورد جدی می‌کنند.

معاون بازرگانی داخلی صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه در واحدهای صنفی تشویق و تنبیه‌های لازم صورت می‌گیرد، گفت: اتحادیه‌ها با برنامه‌ریزی دقیق و با منابعی که در اختیار دارند، می‌توانند در برای تشویق خبازان و نانوایان جوایز نقدی و غیر نقدی و سایر برنامه های تشویقی را اعمال کنند.

اين مطلب تاکنون 1129 بار ديده شده است.

نام و نام خانوادگي:
پست الکترونيک:
سايت يا وبلاگ:
متن پيام:
تصوير امنيتي:



آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد.


آب و هوا

پیام های کلی سایت

تماس با ما


كليه حقوق براي پديد آورندگان 
.:: آخاله ::. محفوظ است. | طرح و اجرا : توحيد نيكنامي   | به روز رسانی محتوایی : محمود نيكنامي  
 | .Copyright © 2003-2012 Akhale.ir. All Rights Reserved
|
 | Powered By Tohid Niknami | E-Mail :
Akhale . com @ gmail . com |