[22 شهريور 91] علی اصغر سلیمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گلپایگان اظهار کرد: طبق سیاستگذاری وزارت بازرگانی باید بخشی از خدمات اتحادیههای صنفی و تشکلهای صنفی از حالت سنتی به سیستم مکانیزه و اتوماسیون اداری تجهیز شوند و با هدف ارتقای کمی و کیفی، آموزشهای صنفی به اصناف ارائه شود و اتحادیه نانوایان هم از این امر مستثنی نیست.
وی بر آموزش و اجرایی شدن شیوه های نوین در اتحادیهها تاکید کرد و گفت: نحوه برخورد با عاملان جدید و سیاست اجباری شدن آموزش برای صدور و تمدید پروانه کسب یکی از مهمترین برنامههای اتحادیهها است.
معاون بازرگانی داخلی صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان یادآور شد: با توجه به حساسیت خاصی که در قوت لایموت مردم وجود دارد، ضرورت آموزش روز افزون بیشتر احساس میشود و باید مرکز آموزش فعالی در مجمع امور صنفی وجود داشته باشد تا نانوایان بتوانند با تولید نان با کیفیت تر به سطح بهداشت جامعه کمک کنند.
وی در ادامه به کیفیت نان و رضایتمندی مردم اشاره کرد و افزود: با توجه به فراهم شدن مقدمات تأمین گندم کیفی و تأمین مواد اولیه در راستای قیمتگذاری ثابت نان گام برمیداریم.
سلیمی بیان کرد: در سال گذشته با همکاری اساتید متبحر دانشگاه علوم پزشکی آموزشهای متعددی برای نانوایان برگزار شده و در این آموزشها بر استفاده نکردن از جوش شیرین و مواد افزودنی و استفاده از نان سبوسدار تاکید فراوان شده است.
وی با بیان اینکه سیاستهای نظارتی در هر شهرستان مشخص میشود، تصریح کرد: ساعات تعطیلی واحدهای نانوایی از طریق اتحادیه و با هماهنگی اداره صنعت،معدن و تجارت هر شهرستان در کمیسیون نظارت مطرح و ساعات تعطیلی از طریق اتحادیه ابلاغ میشود و بازرسان و ناظران با تعطیلی بدون دلیل واحد صنفی برخورد جدی میکنند.
معاون بازرگانی داخلی صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه در واحدهای صنفی تشویق و تنبیههای لازم صورت میگیرد، گفت: اتحادیهها با برنامهریزی دقیق و با منابعی که در اختیار دارند، میتوانند در برای تشویق خبازان و نانوایان جوایز نقدی و غیر نقدی و سایر برنامه های تشویقی را اعمال کنند.
اين مطلب تاکنون 2207 بار ديده شده است.
| |