|
آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد...
|
|
|
مدیر شبکه بهداشت و درمان :تولید و توزیع مواد غذایی مبتنی بر ضوابط بهداشتی باشد | [12 آبان 92] مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان:
تولید و توزیع مواد غذایی مبتنی بر ضوابط بهداشتی باشد
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان گفت: ضوابط بهداشتی و استانداردها باید در تهیه، تولید، بستهبندی و توزیع مواد غذایی رعایت شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از گلپایگان، محمدصادق فیاضی ظهر امروز در سومین همایش ایمنی غذا، سلامت جامعه با بیان اینکه مواد غذایی و تغذیه یکی از چالشهای اصلی در عصر حاضر است، اظهار کرد: این عارضه یا به صورت چاقی و یا به صورت سوءتغذیه در افراد مشاهده میشود.
وی به تولید مواد غذایی و نقش آن در سلامت انسان اشاره کرد و ادامه داد: ضوابط بهداشتی و استانداردها باید در تهیه، تولید، بستهبندی و توزیع مواد غذایی رعایت شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان با تاکید بر اینکه معاونت غذا و دارو در تمام این مراحل بر کیفیت مواد غذایی نظارت کاملی دارد و در تلاش است تا مواد غذایی به شکل صحیح و قابل استفادهای به دست مصرفکنندگان برسد، تصریح کرد: بازرسان شبکه بهداشت و درمان بر تهیه و تولید مواد غذایی نظارت دارند.
وی با تاکید بر اینکه بهترین شاخصه شهرستان گلپایگان محصولات لبنیات این شهر است و تولیدکنندگان لبنیات این شهر در تلاش هستند محصول باکیفیت و مطلوبی تولید کنند، اضافه کرد: در راستای این موضوع شاهد هستیم که برترین تولیدکنندگان صنایع غذایی، آشامیدنی و بهداشتی از شهرستان گلپایگان هر ساله در همایشهای استانی و کشوری شرکت میکنند و حائز برترین رتبهها میشوند.
* افزایش سطح آگاهی مردم مهمترین هدف برگزاری همایش
در ادامه علی عظیمی به عنوان دبیر اجرایی سومین همایش ایمنی غذا، سلامت جامعه تاکید کرد: دومین همایش روز جهانی غذا و نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی و بهداشتی شهرستان در سال 1389 برگزار شد که دستاوردهای مطلوبی در صنایع غذایی و بهداشتی گلپایگان به همراه داشت و امروز سومین همایش روز جهانی غذا با شعار روز جهانی غذا "سیستمهای غذایی پایدار برای تأمین غذای کافی و مغذی" برگزار شده است.
وی به تبیین نقش و اهمیت مواد غذایی در سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه شهرستان گلپایگان یکی از قطبهای مهم لبنیات کشور محسوب میشود، موضوعات مطرح شده در این همایش در زمینه تبیین نقش و اهمیت مواد غذایی در سلامت جامعه به ویژه اهمیت شیر و صنایع وابسته به آن است.
دبیر اجرایی سومین همایش ایمنی غذا، سلامت جامعه با اشاره به اهمیت اصلاح فرآیندهای تولید، فرآوری و توزیع مواد غذایی به منظور تأمین سلامت و امنیت غذایی پرداخت و گفت: هدف از برگزاری این همایش افزایش سطح آگاهی عمومی جامعه و تجلیل از واحدها و مسئولان فنی برتر صنایع غذایی و بهداشتی شهرستان گلپایگان است.
* تغییر در سبک زندگی در جلوگیری از بیماری در آینده موثر است
در ادامه حسین چمنی به عنوان مشاور صنایع شیر ایران پگاه طی سخنانی اظهار کرد: کرامت انسانها در گروی سلامت آنها است و سلامت به عنوان مهمترین سرمایه انسان تلقی میشود و تغذیه نقش موثری در سلامتی انسان دارد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 6.5 میلیون نفر جمعیت سالمند ایران را تشکیل میدهند، ادامه داد: طی 40 سال آینده 25 درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل میدهند و این امر نشاندهنده توجه به این قشر از جامعه است.
مشاور صنایع شیر ایران پگاه تصریح کرد: تغییرات کوچک در سبک زندگی میتواند از حوادث و مشکلات بزرگ در آینده جلوگیری کند و ما قادر هستیم سبک زندگی خود را در تغذیه و مواد غذایی تغییر بدهیم تا در دوران سالمندی به بیماریهایی مانند پوکی استخوان دچار نشویم.
وی با بیان اینکه در فرهنگ دینی و اسلامی توجه بسیاری به شیر و لبنیات شده است، اضافه کرد: در حال حاضر مصرف سرانه هر ایرانی 70 کیلو لبنیات است، در حالی که در کشورهای اروپایی این میزان به 300 تا 500 کیلو در سال میرسد.
چمنی به رژیم متعادل در غذای روزانه اشاره کرد و افزود: در غذای روزانه باید از غلات، سبزیجات و میوهها و گوشت استفاده کرد.
* غذای کافی باید در کنار غذای سالم قرار بگیرد
در بخش دیگری از این همایش مصطفی دلاور به عنوان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به شعار روز جهانی غذا پرداخت و اظهار کرد: شعار امسال روز جهانی غذا "سیستمهای غذایی پایدار برای تأمین غذا و تغذیه" نامگذاری شده و یکی از ارکان این شعار سلامتی جامعه و امنیت غذایی است.
وی با بیان اینکه فاکتورهایی مانند محیط زیست، انسان، سیستم فراوری مواد غذایی منجر به تولید یک غذای سالم و کامل میشوند، تصریح کرد: در کنار غذای کافی باید به غذای سالم هم توجه کنیم تا به اهداف کلی که همان سلامت و امنیت غذایی مردم جامعه است، دست پیدا کنیم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی پروانه بهداشتی و علامت استاندارد را از مشخصههای یک محصول غذایی کامل برشمرد و افزود: هر نوع مواد غذایی فراوری شده قابل استفاده نیست، بلکه باید به کیفیت، ایمنی و سلامت مردم هم توجه کرد.
وی تاکید کرد: با فرهنگسازی صحیح میتوان سلامت مردم را از مزرعه تا سفره را تضمین کرد و پارامترهایی مانند استفاده بیرویه از کودهای شیمیایی، تولید مواد غذایی کامل و نظارت و کنترل بر محصولات کشاورزی سبب تضمین سلامت مردم میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سومین همایش ایمنی غذا، سلامت جامعه ظهر امروز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در گلپایگان برگزار شد و در خاتمه همایش از مسئولان فنی برتر و واحدهای برتر صنایع غذایی، آشامیدنی و بهداشتی شهرستان که شامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان، فرآوردههای لبنی اتحادی(بابا کوهی)، شرکت فرآوردههای لبنی سامان گلپا(پنیر پیتزا سیرت)، شرکت فرآوردههای لبنی مروارید گلپایگان، فرآوردههای لبنی شهامت، آرد عظیم گلپا و گلپا پلاست که به تازگی جزو تولیدکنندگان برتر استان معرفی شدهاند، لوح تقدیر و تندیس این همایش اهدا شد
اين مطلب تاکنون 2065 بار ديده شده است.
| |
|
| آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد. |
|