[19 آبان 92] اصفهان/ هیچ گونه باکتری سالمونلایی:
تا کنون از نمونه های تخم مرغ در استان اصفهان جدا نشده است
بر اساس نتایج اجرای طرح پایش باکتری سالمونلایی در تخم مرغ های تولیدی و نمونه برداری شده از سطح استان اصفهان هیچگونه مورد بیماریزای گونه فوق جدا نشده است.
رییس اداره تشخیص و درمان دامپزشکی استان اصفهان درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، با بیان این خبرگفت: براساس دستورالعمل ابلاغی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در واحدهای پرورش طیور تخمگذار طرح بررسی میزان شیوع سالمونلا درتخم مرغ خوراکی به اجرا گذاشته شده است.
دکتر محمد کشتکارگفت: در طرح مذکور نمونه برداری از 57 واحد مرغ تخمگذار در شهرستانهای تیران وکرون، شاهین شهر ومیمه، آران و بیدگل، نجف آباد،زرین شهر، کاشان، نایین، گلپایگان وخمینی شهر انجام گرفت و جهت آزمایش های لازم به اداره تشخیص ودرمان اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ارسال شد.
ویافزود : نمونه ها از 125 سالن مرغداری جمع آوری و آزمایش های لازم بر روی سفیده،زرده و پوسته تخم مرغ به طور جداگانه انجام شد که تا پایان سال در دیگر شهرستانهای استان نیز این طرح اجرا می شود.
رییس اداره تشخیص و درمان دامپزشکی استان اصفهان اضافه نمود : باکتری سالمونلا علاوه بر بروز مشکلات عدیده برای صنعت طیور ، موجب مشکلات مهم بهداشتی و ایجاد مسمومیت های غذائی در انسان می شود .
وی خاطر نشان کرد: سالمونلا از شایعترین نوع مسمومیت غذائی است و طیور از گسترده ترین مخازن سالمونلابه شمار می رودبه همین لحاظ این طرح برای کنترل و پیشگیری از بیماری سالمونلا در گله های طیور و ارتقاء سطح بهداشتی در جامعه انسانی اجرا می شود./
اين مطلب تاکنون 2068 بار ديده شده است.
| |