آخرین به روز آوری سایت چهارشنبه ۸ فروردین ماه ۱۴۰۳

نوروز نشانی ز بهاران دارد * یاد خوشی از دیار یاران دارد * این آتش عشقی که نهان در دل ماست * آتشکده ای به نام ایران دارد



آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد...



دارو درمانی دربیماری های التهابی آرتریت روماتویید و نقرس


پوشاک (برند)


نمادی شایسته در آیینه فرهنگ گلپایگان - دکتر ابراهیم جعفری


یادی از گلپایگان - استاد سعیدی


مهندس علیقلی بیانی ، فرزانه‌ای از جنس آب - استاد علی اکبر جعفری

در آغاز مسول ساختن سد اختخوان مهندس طالقانی بود ولی به علت ساختن سد کرج استعفا داد و مهندس علیقلی بیانی که رشته تحصیلی اش مرتبط با سدسازی و لوله کشی شهرها بود به اختخوان رفت و دوسال و نیم آن جا ماند و کار سد را به سرانجام رساند.


" سمنو " به یاد "بی بی" ..... توحیدنیکنامی

ننه جون من سمنو می‌خواهم یار شیرین دهنو می‌خواهم
عاشقم من به لقای سمنو سر و جانم به فدای سمنو
سمنو خوب تر از جان من است سمنو شیره‌ی دندان من است
من که در مطبخِ تو آشپزم سمنو را به جه شکلی بپزم؟
ننه جون ارث به اولاد بده سمنو را تو به من یاد بده


ویدئوی مناره سلجوقی گلپایگان

مناره سلجوقی گلپایگان که از آن به عنوان بلندترین مناره آجری نام می برند ، گویی امتداد پیشینه کهن این خطه را برابر دیدگان هر هنر دوستی آشکار می کند این بنا که به عنوان بلندترین مناره آجری سلجوقی قرن پنجم هجری قمری ایران از آن یاد شده با قدمتی حدود 900 سال همچنان در برابر عوامل طبیعی زلزله، باد، باران، سرما و گرما سرفراز برجای مانده است.











انتشار پژوهش های دانشگاهی گلپایگان در نشریه علمی بین المللی
[6 مرداد 95]

انتشار پژوهش های دانشگاهی گلپایگان در نشریه علمی بین المللی

مقاله های پژوهشی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد گلپایگان درمجله بین المللی شیمی با نمایه اسکوپوس Q2 چاپ شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سرپرست دانشگاه آزاد گلپایگان گفت: 2 مقاله استخراج شده از پایان نامه و طرح پژوهشی عضو هیات علمی واحد گلپایگان در زمینه‌ صنعت طیور در آخرین مجله‌ی  بین المللی  Journal of chemical and Pharmaceutical Research به چاپ رسید.
آقای حمیدرضا خدایی افزود یکی از مقالات نتیجه تحقیق در رابطه با بلدرچین است. مضون تحقیق این ویژگی ها را دارد: در رابطه با بلدرچین منبع مناسب پروتئین در صنعت دامپروری پژوهش شده که دوره پژوهشی کوتاه بود، و خلاصه نتایج نشان می دهد پروفایل مناسب اسید آمینه‌ای گوشت بلدرچین، کم بودن چربی لاشه این پرنده و البته طعم مناسب گوشت آن، توجه تولید کننده و مصرف کننده را به آن معطوف کرده است.
او گفت: در این پژوهش استفاده از برخی مواد در تغذیه این پرنده که می‌تواند در کاهش طول دوره‌ی پرورش در عین حفظ سلامتی پرنده تاثیر گذار باشد بررسی شده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان افزود: در پژوهش دوم هم در رابطه با کاربرد پروبیوتیک در افزایش سیستم ایمنی مرغ تحقیق شده است.
آقای خدایی گفت: واحد گلپایگان در 3 گرایش رشته علوم دامی تغذیه، فیزیولوژی و پرورش طیور دانشجو می پذیرد و امسال حداقل 4 مقاله‌ با موضوع علوم دامی از اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی در مجلات معتبر منتشر خواهد شد.
اين مطلب تاکنون 2118 بار ديده شده است.

نام و نام خانوادگي:
پست الکترونيک:
سايت يا وبلاگ:
متن پيام:
تصوير امنيتي:



آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد.


آب و هوا

پیام های کلی سایت

تماس با ما


كلیه حقوق برای پدید آورندگان 
.:: آخاله ::. محفوظ است. | طرح و اجرا : توحید نیكنامی   | به روز رسانی محتوایی : محمود نیكنامی  
 | .Copyright © 2003-2012 Akhale.ir. All Rights Reserved
|
 | Powered By Tohid Niknami | E-Mail :
Akhale . com @ gmail . com |