مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان گفت: 805 میلیون نفر در جهان در اثر عدم مدیریت و توزیع ناعادلانه محصولات، در سوء تغذیه به سر میبرند.
به گزارش خبرگزاری فارس از گلپایگان، ناصر رستمی بعد از ظهر امروز در همایش روز جهانی غذا که در سالن اندیشه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلپایگان برگزار شد، اظهار داشت: تلاش برای تولید محصول با کیفیت و انتقال تکنولوژی و فناوری از اهداف برگزاری همایش روز جهانی غذا است.
وی افزود: بر اساس آمار سازمان ملل 805 میلیون نفر که یک نهم جمعیت جهان را تشکیل میدهند به دلیل توزیع ناعادلانه مواد غذایی در سوء تغذیه به سر میبرند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان با بیان اینکه 60 درصد جمعیت جهان دچار بیماریهای مزمن مانند بیماری ریوی، قلب، عروق و دیابت هستند، تصریح کرد: 80 درصد از مرگ و میر، در کشورهای در حال توسعه اتفاق میافتد.
رستمی با اشاره به اینکه اصلاح الگوی مصرف راهی برای جلوگیری از بیماریهای مزمن است، گفت: در سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر در کشور یک افق چشمانداز 10 ساله (1394- 1404) تعریف شده است.
وی ادامه داد: کاهش 30 درصدی نمک در جامعه، ثابت نگه داشتن میزان بیماریهای مزمن و به صفر رساندن میزان اسیدهای اشباع نشده، 3 هدف اصلی است که در سند ملی پیشگیری معرفی شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان گفت: در آذرماه امسال طرح تحول بهداشت و درمان بیماریهای غیر واگیر در نظام شبکه بهداشت و درمان گلپایگان ادغام میشود.
رستمی با اشاره به وجود 50 کارخانه تولیدی فرآوردههای لبنی و 200 واحد تولیدی سنتی مختلف در شهرستان، بیان داشت: تنها یک کارشناس مواد غذایی در شبکه بهداشت و درمان گلپایگان به گزارش مواد غذایی و محصولات رسیدگی دارد.
وی گفت: شبکه بهداشت و درمان گلپایگان در حال پیگیری برای درج کد شناسه نظارت بر روی محصولات کارگاههای تولیدی کوچک در شهرستان است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان در پایان اذعان کرد: سال گذشته شرکت پگاه گلپایگان نشان ایمنی و سلامت از سوی وزارت بهداشت و درمان دریافت کرده است.