به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان گلپایگان، زینب لطفی در مراسم جشنواره غذا اظهار داشت: این جشنواره به مناسبت بسیج ملی و آموزش تغذیه سالم با شعار "یک دو سه غذای سالم" به همت شبکه بهداشت و درمان گلپایگان و مرکز درمانی بهداشت گلشهر و با همکاری رابطین و سفیران سلامت این مرکزدرمانی برگزار شده است.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان گلپایگان با بیان اینکه یکی از مشکلات جوامع امروزی استفاده از غذاهای فست فودی که سبب بروز چاقی و افزایش چربی خون و قند خون می شود.
وی ابراز این جشنواره با هدف ترویج استفاده از غذاهای سالم و بهداشتی برگزار شده اشت، افزود: در این جشنواره رابطین مرکز بهداشت درمانی گلشهر با تهیه 40 نوع غذای که از حبوبات و سبزیجات تهیه شده با یکدیگر به رقابت پرداخته اند.
لطفی گفت: درپایان غذاهای تهیه شده از جنبه ارزش غذایی، نحوه تزیین، رعایت اصول بهداشتی، طعم و مزه ارزیابی می شود و به 7 نفر از آنان جوایزی اهدا می شود.
در ادامه شمس الله فیاضی رییس شورای اسلامی شهر گلشهر با قدردانی از شبکه بهداشت و درمان گلپایگان و مرکز در مانی در برگزاری جشنواره غذای سالم و بهداشتی، اظهارداشت: نام گذاری روزجهانی غذا به دلیل اهمیت غذای سالم و بهداشتی در زندگی انسان است.
به گزارش ایمنا، این جشنواره به همت شبکه بهداشت و درمان گلپایگان و مرکز درمانی شهر گلشهر برگزار شد و از 7 نفر رابط مرکز درمانی این شهر با اهدا جایزه تجلیل شد