آخرین به روز آوری سایت چهارشنبه ۸ فروردین ماه ۱۴۰۳

إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ . وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ . لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ تَنَزَّلُ الْمَلَائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن کُلِّ أَمْرٍ . سَلَامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ



آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد...



دارو درمانی دربیماری های التهابی آرتریت روماتویید و نقرس


پوشاک (برند)


نمادی شایسته در آیینه فرهنگ گلپایگان - دکتر ابراهیم جعفری


یادی از گلپایگان - استاد سعیدی


مهندس علیقلی بیانی ، فرزانه‌ای از جنس آب - استاد علی اکبر جعفری

در آغاز مسول ساختن سد اختخوان مهندس طالقانی بود ولی به علت ساختن سد کرج استعفا داد و مهندس علیقلی بیانی که رشته تحصیلی اش مرتبط با سدسازی و لوله کشی شهرها بود به اختخوان رفت و دوسال و نیم آن جا ماند و کار سد را به سرانجام رساند.


" سمنو " به یاد "بی بی" ..... توحیدنیکنامی

ننه جون من سمنو می‌خواهم یار شیرین دهنو می‌خواهم
عاشقم من به لقای سمنو سر و جانم به فدای سمنو
سمنو خوب تر از جان من است سمنو شیره‌ی دندان من است
من که در مطبخِ تو آشپزم سمنو را به جه شکلی بپزم؟
ننه جون ارث به اولاد بده سمنو را تو به من یاد بده


ویدئوی مناره سلجوقی گلپایگان

مناره سلجوقی گلپایگان که از آن به عنوان بلندترین مناره آجری نام می برند ، گویی امتداد پیشینه کهن این خطه را برابر دیدگان هر هنر دوستی آشکار می کند این بنا که به عنوان بلندترین مناره آجری سلجوقی قرن پنجم هجری قمری ایران از آن یاد شده با قدمتی حدود 900 سال همچنان در برابر عوامل طبیعی زلزله، باد، باران، سرما و گرما سرفراز برجای مانده است.











مستند آشنایی با فوت و فن تهیه کباب گلپایگان در شبکه پرس تی وی در حال تولید است.
[16 مرداد 97]

مجموعه مستند "گلپایگان" با هدف آشنایی مخاطبان برون مرزی با جاذبه‌های گردشگری و تاریخی شهرستان گلپایگان در شبکه پرس تی وی در حال تولید است.
جوان آنلاین: به گزارش روابط عمومی شبکه پرس تی وی، این مستند در قالب 2 قسمت 5 دقیقه‌ای از مجموعه 7 قسمتی آشنایی با شهر گلپایگان است که در قسمت اول به نحوه تهیه کباب معروف گلپایگان و فوت و فن‌های خاص این کباب سنتی می‌پردازد.

در این قسمت که مراحل تدوین را پشت سر می‌گذارد، ضمن سفر به یکی از روستا‌های گلپایگان با طرز تهیه نان خشک محلی و آش ترخینه آشنا می‌شویم و در ادامه راهی کارخانه لبنیات شده و از نزدیک شاهد تولید انواع لبنیات که از محصولات مهم گلپایگان است به روش سنتی خواهیم بود.

قسمت دوم این مجموعه مستند به معرفی چند مورد از خانه‌های قدیمی شهرستان گلپایگان پرداخته و تغییر کاربری و تبدیل آن‌ها به موزه یا خانه‌های بوم گردی را مورد بررسی قرار می‌دهد. گفتنی است این مجموعه به طور همزمان برای پخش از شبکه هیسپان تی وی نیز تهیه و تولید می‌شود.

هدی لزگی تحقیق، نگارش و اجرای این مستند را بر عهده داشته و محمد شفیق (تصویربردار و تدوینگر)، حسین یحیوی (دستیار تصویر) و علی گودرزی (مجری هیسپان تی وی) از دیگر عوامل تهیه آن هستند.
برنامه "ایران" یکشنبه‌ها ساعت 21:00 به وقت تهران به مدت 25 دقیقه از شبکه پرس تی وی پخش می‌شود.
اين مطلب تاکنون 1417 بار ديده شده است.

نام و نام خانوادگي:
پست الکترونيک:
سايت يا وبلاگ:
متن پيام:
تصوير امنيتي:



آخاله در قبال تبلیغات هیچ مسئولیتی ندارد.


آب و هوا

پیام های کلی سایت

تماس با ما


كلیه حقوق برای پدید آورندگان 
.:: آخاله ::. محفوظ است. | طرح و اجرا : توحید نیكنامی   | به روز رسانی محتوایی : محمود نیكنامی  
 | .Copyright © 2003-2012 Akhale.ir. All Rights Reserved
|
 | Powered By Tohid Niknami | E-Mail :
Akhale . com @ gmail . com |