به مناسبت نیمه شعبان،
پخت آش رشته 10 تنی در گلپایگان
به مناسبت نیمه شعبان، 10 تن آش رشته نذری در گلپایگان طبخ و بین 10 هزار نفر توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ آیین پخت آش در 19 دیگ، هر سال با نذورات مردمی و به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج ) در نیمه شعبان طبخ می شود و برای طبخ آن یک و نیم تن سبزی، یک تن رشته و 200 کیلوگرم حبوبات استفاده شده است.
در این آیین، 300 کیلوگرم کیک نذری را هم که صنف قنادان شهرستان گلپایگان طبخ کرده بودند، بین مردم پخش شد.
پخت آش رشته 10 تنی در گلپایگان پخت آش رشته 10 تنی در گلپایگان پخت آش رشته 10 تنی در گلپایگان